Kvak.com

Domača Santa Barbara: Maxime Pikula od enega premožnega ljubljanskega sinčka k drugemu

sreda, 29. september 2010
Pred meseci se je razvedelo, da ima Zoran Janković precej mlado potencialno bodočo snaho: njegov sin Damijan Janković je od svojega dekleta, komaj 18-letne Maxime Pikula, starejši kar okrogli dve desetletji. Vendar pa za Maxime, ki ji šola ne diši preveč (z le zadostno oceno je naredila popravni izpit iz matematike na plačljivi Euro Šoli in si tako priborilo mesto v četrtem letniku gimnazije), to ni bil prvi sin premožnega Ljubljančana: prvi je bil Filip Kralj, njegov oče pa je Tomaž Kralj, katerega spremljevalka je seveda Sabina Remar. (vir: Lady) Prava ljubljanska 'žajfnica'!
Komentarji:
 1. Hura za naše! pravi:
  30.9.10 ob 07.34

  Eden naših najbolj znanih filozofov je v 2. letniku gimnazije kar lepo padel, tako da ni edina zanič šolarka na sceni :)

 2. mina pravi:
  30.9.10 ob 08.57

  Danes pri nas ni več pomembno koliko znanja imaš,ampak so pomembne samo veze,ki pa si jih tale Maxime pridno išče.Na visokih položajih so marsikje pravi nesposobneži,ki so tja prilezli z razno raznimi zvezicami.Stolčke si ti nesposobneži kar podajajo.Nekje zavozijo,vendar na drugem koncu že dobijo boljši stolček.Tako je to in zato je v Sloveniji tako kot je.
  Danes poštenje in delavnost nič več ne veljata.
  Sicer pa zgodba res kaže na pravo žajfnico alla španske nadaljevanke.

 3. x+y=? pravi:
  30.9.10 ob 09.06

  mina...se strinjam v vsem s tabo...žalostno je, kako se dela.

 4. nina pravi:
  30.9.10 ob 09.36

  Tudi jaz se strinjam z Mino. V naši ljubi Sloveniji se žal doseže nekaj le, če imaš denar in veze. In Pikula je oz. bo to dobro izkoristila. Šolo bo naredila, ker je na taki šoli, ki jo je treba plačati...Poročila se bo z "bogatašem".... Živela nekaj let lepo...potem pa...???? Lahko bo še zelo revca!!!

 5. mike pravi:
  4.10.10 ob 20.06

  pr nas se dokaže znanje in IQ z silikonskimi joški in ritjo, pa nag moreš bit vsaj 2x v medijih. ker potem si lep in pameten. In ko je tako dobiš lahko vse,....ali pa se delajo da imajo vse v bistvu pa so reveži osamljeni brez ljubezni. vprašanje. tale deklica pa bi bilo bolje da bi se šoli posvetila ker ne bno večno mlada in večno zanimiva za slovenske pozerje in kvazi bogataše.

 6. Ula pravi:
  6.10.10 ob 18.09

  Bravo, bravo, bravo! Z vsemi se strinjam! Tej Piculi bo še žal, ker ne ve v kaj se podaja!

 7. Anonimni pravi:
  30.6.11 ob 00.18

  Morda ji je pa že žal pa ne ve, kako bi drugače. Bo pa bogica ja, če ni že zdaj.