Kvak.com

Danes štart program Pink.si, znane škandalozne podrobnosti o lastniku Željku Mitroviću

sreda, 29. september 2010
Pink.si, TV Pink, Željko Mitrović
Na Prešernovem trgu bo danes potekal veliki koncert, ki napoveduje štart slovenske podružnice razvpite Pink TV, imenovana Pink.si. V medije je ob prihodu Pinka na slovensko tržišče prišlo veliko različnih informacij, sledeče pa sedaj navaja Požar Report: lastnik Pinka, Željko Mitrović, zaradi podpore Slobodanu Miloševiču še pred desetimi leti ni smel potovati v države EU, še dve leti nazaj pa je bil na poslovnem črnem spisku avstralske vlade. Tudi v Sloveniji ne gre vse gladko, še vedno namreč ni znan spored. Mitrovič sicer napoveduje, da bo Pink.si v dveh letih postal vodilna televizija v Sloveniji, a težave naj bi bile že s financami: še prejšnji teden so mu tri ljubljanske banke (Hypo, NLB in UniCredit) zavrnile prošnjo za kredit v višini enega milijona evrov. (vir: pozareport.si)
Komentarji:
 1. Ned Ganov pravi:
  1.10.10 ob 09.04

  Koncept Pink Si je fenomenalen, a ZA BOGA, NE MORETE USTVARJATI PROGRAMA POD PRETVEZO GLASBENIH PRESEŽKOV, A OB TEM PREDVAJATI RAZNE MAMBO KINGSE, SEBASTIJANE, REBEKE.... PA, TO NIIIIISOOOOO GLASBENIKIIII, KRETENI!!!!

 2. kreten pravi:
  5.10.10 ob 14.40

  ja točno tako ,ne slovenskih glasbenikov -jugo balkanske dajte gor -pa vse skupaj z kao slovenaci zaprite pa po dhl pošti na jug kamor spada ,KRETENI !!!!

 3. "kretenka" pravi:
  15.10.10 ob 14.09

  Nisem slišala, da imajo v Srbiji kakšno SLOVENSKO TV!!!! Zatorej - zakaj pri nas PINK? Ok, naj bo! Ampak naj se vrti tudi slovenska glasba!!! Ned Ganov, upam, da imaš tudi med svojimi glabeniki kakšne "kretene"?

 4. tanja pravi:
  8.11.10 ob 20.17

  lepo vas prosim,vsak televizijski sprejemnik ima tudi daljinski upravljalnik,pa zamenjajte kanal.in ne pozabite vsi smo nekoč živeli v skupni državi.nas slovence je ena sama fovšarija!!!!!!