Kvak.com

Sabina Mali odpovedala nastop v Big Brother slavnih - razlog je bila Nana Zeneli

petek, 15. oktober 2010
Big Brother slavnih, Sabina Mali, Nana Zeneli, Urška Čepin
Med slavnimi, ki živijo v hiši Big Brother slavnih, bi morala biti tudi Sabina Mali, vendar pa je Playboyeva lepotička sodelovanje pred začetkom snemanja odpovedala. Ko je prišla v stavbo Pop TV namreč podpisat pogodbo, je bila tam tudi Nana Zeneli - ker sta se estradnici že tožarili po sodišču, se Sabina z Nano ni želela ravsati še pred kamerami. Spomnimo, Malijeva je Zenelijevo tožila, ker se je prepoznala v lezbičnem odlomku knjige Prekletstvo v zlati kletki, ki pripoveduje o zakonu Čepinovih, tožbo pa že v drugo izgubila. (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. pattrisha pravi:
  16.10.10 ob 09.49

  kaj je sabinca?
  so te sodni mlini zmleli?

 2. mike pravi:
  16.10.10 ob 14.58

  trapa tko bi jo lahko javno osramotila, če je res kar pravi. če pa sam blebeta pol pa jebi ga bo pač požrla to, kar zdej ve vsa slovenija.

 3. soul pravi:
  17.10.10 ob 17.36

  ne bi jo mogla javno osramotit,ker je vse res kar je napisala.ta punca ma zelo pestro preteklost in samo ta jo je spravila na povrsje(beri-spolne usluge).veliko vem o njej.celo zraven sem bil,ko se j dogajalo nvjetno veliko.ni cudno,da je zgubila,ker laze...ne maram nane,ker se take osebne stvari ne objavljajo ,ker je manipulatorka,ampak sabina je pa sabina.tisti ki jo pozna osebno,ve o cem govorim.taksna je in lepa obleka ne bo zakrila njenga umazanga karakterja

 4. ELI pravi:
  4.11.10 ob 15.17

  Sabina, Sabina! Ni hotela v bb, ker se je bala, da bi jo še bolj razkrinkali!

 5. pika pravi:
  16.11.10 ob 22.26

  ženska je za bruhat !