Kvak.com

Saša Einsiedler - nič več ne bo blogala

nedelja, 7. november 2010
Saša Einsiedler
Saša Einsiedler se je po burnem letu in pol odločila, da se bo zavila v medijski molk. Sedaj ločena mati petih otrok tako ne bo pisala niti svojega popularnega bloga: "Rada bi se bolj posvečala sebi in morda malo razmislila tudi o preteklih dogajanjih. Ko bom prišla do česa novega, bom spet kaj naredila. Rada bi se bolj obrnila navznoter." (vir: Nova)
Komentarji:
 1. neznan pravi:
  7.11.10 ob 18.41

  in prav je tako,povsod sta krivca dva,otroci pa trpijo,srečo naprej Saša.

 2. ozy pravi:
  7.11.10 ob 18.43

  To si spoznala prepozno. Otroci bodo pa trpeli. Srečno ti želim

 3. ajda pravi:
  7.11.10 ob 20.21

  Manj, ko te vidimo ali slišimo v medijih, raje te imamo.

 4. HUDIČ pravi:
  7.11.10 ob 22.46

  KJE STA KLEMEN IN IDA? NESRAMNA KOMENTATORJA. SOLITI PAMET LJUDEM, SAMA PA PRIMITIVNA. ČE RAVNO MALOKRAT KOMENTIRAM. KOMENTARJE PA BEREM. VSAKE TOLIKO ČASA, PA MALO PREBEREM IN UGOTOVIL SEM, DA SO KOMENTATORJI ENI IN ISTI, VENDAR POD DRUGIMI IMENI.

 5. Jukatan pravi:
  8.11.10 ob 15.54

  Saška, ne bom pretirano jokala za tvojimi kokošjimi kracami o za družbo bojda zelo škodljivih gejih in karierističnih ženskah brez otrok.

 6. klemen pravi:
  8.11.10 ob 21.42

  Ha,ha ,ha....Hudič tebi pa je nekdo močno stopil na rep,da tako javkaš in ne moreš pozabit poraza,da tukaj po spletu kričiš(pisanje z velikimi črkami pomeni kričanje).
  Glede pisanja ene osebe pod različnimi psevdonimi,se pa strinjam s teboj.Ti to najbolj obvladaš,ne?

 7. HUDIČ pravi:
  11.11.10 ob 07.23

  TI NESRAMNI KLEMEN SE POJDI RAJE UČIT, DA BO KAJ IZ TEBE, SICER PA SAMO SEDIŠ PRED RAČUNALNIKOM IN SE DELAŠ NORCA IZ KOMENTATORJEV. KDO PA MISLIŠ, DA SI SMRKAVEC MLADOLETNI. UČI SE RAJE.

 8. klemen pravi:
  11.11.10 ob 17.46

  Hahaha,,hudič zdaj pa si že prav smešen s svojim kričanjem.Sicer pa ne rabiš srbet za moje znanje,raje poskrbi za svoje,ker se mi zdi ,da ni ravno na zavidljivi ravni,vsaj iz tvojih komentarjev sodeč.Si me pošteno nasmejal in ja.... želim ti lep dan oziroma noč še naprej.

 9. HUDIČ pravi:
  12.11.10 ob 16.23

  TVOJA ZAVIDLJIVA RAVEN JE NA NULI, DA NE REČEM NA PSU. VSI KOMENTARJI, KI SE POJAVLJAJO NA KVAKU SO PODOBNI TVOJIM. TO POMENI, DA SE POJAVLJAŠ POD VEČIMI IMENI. MENI TEGA TI SMRKAVEC KRIČEČI NE MOREŠ OČITATI, KER ČE PRIMERJAŠ MOJE PISANJE IN PISANJE DRUGIH KOMENTAROJREV SI NISO PODOBNI. TVOJI SO SI PA IN TO ZELO. PRIMITIVEC.

 10. klemen pravi:
  12.11.10 ob 18.28

  Hudič,glede na tvojo raven izražanja in negativizma lahko sklepam,da si precej plitka oseba.Kljub moji mladosti sem sposoben veliko bolj zrelo razmišljat od tebe.Moj namen ni bil,da te kakor koli užalim,ampak da ti dokažem,da s pozitivnimi mislimi lepše in lažje živiš.Zapomni si:KAR DAJEŠ TO DOBIŠ in jaz dobivam same dobre stvari.Upam,da razumeš.Jaz in vse medijske osebe,ki so se ti vsedle v želodec niso krive za tvojo nesrečo.To si ustvarjaš sam.Zato se uzri v sebe.Ni še prepozno.
  Pa še to.V svojih postih se vsepovsod predstavljam z svojim rojstnim imenom,kar se ti verjetno ne.Ali pač?Svetujem ti ,da spremeniš ime,ker že samo ime kaže na nastrojenost in negativno energijo.
  To je moje zadnje pisanje tebi in želim ti,da kdaj tudi v tvoje življenje posije sonce.Lepo se imej,jaz pa grem sedaj gulit kemijo,ker imam jutri pouk.
  Lepo se imej in upoštevaj nasvet in življenje bo lepše.Verjemi mi.

 11. afnaafna pravi:
  11.3.11 ob 07.45

  Am.mmm..a nismo že v tistih časih, ko se ve, kako se ne nardi pet otrok, al ja...