Kvak.com

Big Brother slavnih: za odhod nominirani vsi moški stanovalci, oditi je moral Igor Misdaris

ponedeljek, 15. november 2010
Big Brother slavnih, Igor Misdaris, Maki, Jože Činč, Zlatko, Mišo Kontrec, Nana Zeneli, Pia, Sandra Auer, Ines Juranovič
V hiši Big Brother slavnih so bili ta teden nominirani prav vsi moški stanovalci - dva po izboru tekmovalcev, trije pa še kazensko. Gledalci so bili mnenja, da si vsaj še en teden v hiši zaslužijo Mišo Kontrec, Maki in Jože Činč, zelo tesen pa je bil rezultat glasovanja med preostalima dvema: na tehtnici sta bila tako Zlatko in Igor Misdaris. Gledalci so vseeno odločili, da hišo zapusti slednji. Igor je v času bivanja v hiši veliko prahu dvignil z odnosom do ženskih sostanovalk, ki so ga mnogi doživeli kot poniževalnega. A Igor se je branil, češ da so bile krive one: "Z izjemo Pie, ki sem jo vedno hvalil, so vse zelo egocentrične. Izjema je Sandra, ki se veliko posveča drugim. Največ težav sem imel z dvema – Nano in Ines." (vir: 24ur.com)
Komentarji:
 1. še ena pravi:
  15.11.10 ob 09.21

  men je bil pa Igor favorit.....edini, ki se ni pretvarjal.
  Sandra mi je bila kul zdej pa sam cmera

 2. šoja pravi:
  15.11.10 ob 09.53

  meni je bil igor najboljši. od vseh najbolj inteligenten. da pa mu je kdaj počilo pa se ne čudim saj so ostali vsi malo čez les..
  sandra pa naj gre z brzino ta teden ven ker je ne moremo več gledati. ko smo videli kako se cmeri nam je šlo na bruhanje. to se za otroški vrtec ni. histerija pa taka, nevzgojena šmrklja

 3. Lorena pravi:
  15.11.10 ob 10.28

  Pri Igorju cenim njegovo iskrenost, čeprav ga je ravno ta stala bivanja v BB-ju. Sama imam raje surovo iskrenost kot apatičnost, brezbrižnost. Slišala sem kometarje, naj bi Igor preprosto ignoriral posameznice, ki so ga motile. Očitno je dandanes ignoranca zavoljo ljubega miru res bolj zaželjena kot iskrena beseda.

 4. Taya pravi:
  15.11.10 ob 14.19

  Meni je bil Igor najboljši. Težko je biti med tako razvajenimi smrkljami. Predvsem Ines si dosti dovoli.S čim si je zaslužila prihod v BB? Z fanti pa ni imel problemov. Samo Činč je bil ves čas ljubosumen na Igorja, zato je ves čas spletkaril proti njemu in prilival olja na ogenj. Kdo bo na Činčovem seznamu naslednji, pa bomo videli. Ne privoščim mu zmage, ker se ni izkazal kot možki ampak kot ....

 5. Ribica pravi:
  15.11.10 ob 14.58

  Totalno sem razočarana, da je moral hišo zapustiti Igor. Vidim, da je ta BB totalna kuhinja! In, kaj še dela v hiši nevzgojeni Zlatko!? Toliko škode je naredil sostanovLCEM! iGOR JE ZAKON!

 6. abc pravi:
  15.11.10 ob 15.28

  IGOR.
  uPAM DA BOŠ PREBRAL KAJ VSE PIŠE O TEBI NA FORUMU. MI NA ŠTAJERSKEM SMO FUL DRŽALI PESTI ZATE. ZA NAS SI ČLOVEK Z NARAVNO INTELIGENCO. VSAKA TI ČAST. ŽAL SE JE DRUGAČE IZŠLO. ZLATKO PROVOKATOR KI BI MORAL ITI PA TAKOJ VEN KER SE OBNAŠA KOT NA BAŠČARŠIJI, PA JE OSTAL. SEVEDA KER POP TV-JU PAŠE DA SE TAKE NORIJE DOGAJAJO. VSE OD POLICAJEV DALJE ZAJEBAVA IN NIHČE NIČ NE UKREPA. PA SANDRO VEN NADUTO SMRKLJO.

 7. majda pravi:
  15.11.10 ob 18.05

  pa samo Igor bi si zaslužil zmago,saj so sami debili not!Pa kako je mogoče da je glih on ven moral?

 8. manca pravi:
  16.11.10 ob 07.42

  Škoda Igija - Igorja že od vsega začetka sem navijala zanj, pa žal neuspešno. Vsi ostali so sami naduti vase zagledani kreteni. Največji kreten je pijani Činč, takoj za njim pa Sandra, gre se eno pravičnico, pa je ena velika koza, ki ji bo življenje še pokazalo svoje ...

 9. Anonimni pravi:
  16.11.10 ob 15.38

  Žal mi je za tiste, ki so glasovali za njegovo izselitev, ker ne poznajo iskrenosti.. kar smilijo se mi, ker če ne vidijo očitnega, zgleda, da veliko ljudi z njimi manipulira..

 10. xy pravi:
  16.11.10 ob 17.59

  dajte na pop-tv-ju pokličite nazaj igorja. on je bil edina normalna oseba v BB. vse ostalo je kič.kje je auerca znana oseba,kje ines razen če jo kdo pozna od veronike. itd. IGOR NAZAJ V BB. tako bo pop tv popravila kar je naredila narobe.

 11. minka pravi:
  16.11.10 ob 23.19

  HINAVEC, PROSTAK IN PRIMITIVEC!!!

 12. luna pravi:
  17.11.10 ob 06.47

  hay minka. z tabo pa ni nekaj v redu.

 13. Ribica pravi:
  17.11.10 ob 15.51

  MINKA; si morda zamenjala Igorja in Zlatka? IGOR je bil v redu človek in zelooooo mi je žal, da je moral zapustiti hišo. Poglejte, kdo ga je zamenjal " neznana oseba", za katero sem brez komentarja....

 14. NADA pravi:
  18.11.10 ob 17.52

  IGOR TI SI NAJBOLJI V BB ŠKODA KER SI ŠEL

  VEN KER SEM DA BI ZMAGAL V BB

  NADA

 15. Karmen pravi:
  19.11.10 ob 10.29

  Igor je najbljši,najrealnejši in preveč pameten za
  ostale sotekmovalce. POP TV ga naj pokliče nazaj ker je sedaj vse brez veze. Sandra pa naj gre domov delat scene ker je neprilagojena in razvajena.