Kvak.com

Škandalozno: je Saša Einsiedler nekdanjega moža varala z duhovnikom?

ponedeljek, 29. november 2010
Saša Einsiedler, Tilen Pusar, Branko Cestnik, Christian Gostečnik
Saša Einsiedler je pred tedni napovedala medijski umik, vendar je njen kmalu bivši mož Tilen Pusar poskrbel za novo medijsko bombo - v reviji Story je objavil pismo, s katerim je želel povedati tudi svojo plat ločitvene zgodbe, v njem pa trdi, da je Saša v času njunega zakona bojda kar tri leta prešuštvovala. Njen ljubimec naj bi bil duhovnik Branko Cestnik, oba pa naj bi se opravičevala, češ da nista imela spolnih odnosov. Tilen je dokaze o zvezi našel na Sašinem mobilnem telefonu, ljubimkanje pa naj bi požegnal tudi pater Christian Gostečnik, sicer Sašin psihoterapevt. (vir: Story, pozareport.si)


Komentarji:
 1. xy pravi:
  29.11.10 ob 05.24

  Kok je ta Tince en beden tip!!!! Pa dej nehi prat svoje umazane gate v javnosti!!!! Nas ne briga koga si ti s kom kdaj in kje, kaj pa je ona delala nas se manj zanima. GET A LIFE!

 2. Anonimni pravi:
  29.11.10 ob 09.12

  BRAVO xy!!! Jaz se popolnoma strinjam s tabo

 3. Manica pravi:
  29.11.10 ob 12.25

  Ja ta Tilen je pa res ubogi. Ne razumem, stalno poudarja otroke, pa ne vem kaj še, potem ti pa gre z tako zgodbico v javnost. Kje so pa sedaj otroci in njihova dobrobit?

 4. ne zmanka...... pravi:
  29.11.10 ob 12.37

  ne zmanka......

 5. mina pravi:
  29.11.10 ob 13.15

  Tilen,daj nehaj že no.V vsaki družini pride do trenj in samo od dveh je odvisno kako bosta stvar razrešla,zato v svojo razbito zgodbo ne vpletaj cele Slovenije,predvsem pa pomisli na svoje otroke.Tud ti nisi angelček s svetniškim sijem.

 6. nagelj pravi:
  29.11.10 ob 13.45

  O ti moški, ko je prizadet njihov ego, iščejo vse možne načine, da bivšo ženo očrnijo. Zmenita se raje doma med štirimi stenami in raje mislita na otroke, ki so plod ljubezni, tega ne pozabnita. Dajta njim lepo in mirno otroško kolikor se še slpoh lahko da v današnjih časih. Ali pa? Morda oba iščeta reklamo zase??? Otroci so pa žrtve. Zamislita se in ne delit vajinih razprtij z javnostjo.

 7. advent pravi:
  29.11.10 ob 13.53

  Pa kaj je na teh "župnikih", da so ženske v njih tako nore. Če si je že našla moškega bi si ja raje kakšnega navadnega smrtnika. Tilen pa je tako bedn, da gre to pisat v javnost, pa še imensko. Joj, ti moški, ženske lahko imajo o njih res slabo mnenje. Kaj pa otroci? Očitno na njuju sploh ne mislita? Upam, da bereta te KVAK....PA SE NAJ OBA ZAMISLITA..

 8. bejba pravi:
  29.11.10 ob 13.55

  se popolnoma strinjam z osebo xy, Manico, Mino in ostalimi. Umazano perilo perita med štirimi očmi, ne pa v javnost. A nimaš dovolj medijske pozornosti? Pa še druge vmašavaš zraven, Tilen? Ko je pa moški ego poteptan, gredo pa skozi zid, kot biki...

 9. bejba pravi:
  29.11.10 ob 13.56

  ja, pa še to! Papir pa res vse prenese!!! Čisti dokaz.

 10. nada pravi:
  29.11.10 ob 17.53

  Dobro, da je Saša polnoletna in tokrat izjemno ni
  duhovnik pedofil, je pa prevarant,dvakratni, vara
  svojega boga in prešuštvuje s poročeno mater 5 otrok- o bog! Tilen jaz bi preverila otoške DNK, čisto lahko imate v družini male duhovničke....

 11. pesaron pravi:
  29.11.10 ob 17.58

  tudi zupnik ima potrebe

 12. klemen pravi:
  29.11.10 ob 18.57

  No,da bom po dolgem času zopet malo piker pričakujem komentar osebe kkk hudič jani johanca žužu ajda,ali pa se je že oglasila ta oseba sedaj pod drugim imenom(vejic namenoma ni)

 13. lady pravi:
  29.11.10 ob 22.04

  se strinjam z predhodniki. sramota, da se dva odrasla človeka, poleg vsega mati petih otrok, preko časopisov prepirata kdo je bil s kom in kako. ubogi otroci, ki imajo take starše! nekateri si otrok res ne zaslužijo. kar se tiče župnikov pa imam tako mnenje, da ga ne upam napisati, ker potem moj komentar zagotovo ne bo objavljen.

 14. Tinka pravi:
  30.11.10 ob 13.57

  ja tud duhovniki so samo ljudje hehe...

 15. lady pravi:
  30.11.10 ob 15.28

  tinka, beri zgodovino, pa še kakšnega botra si poglej vmes, pa sveto pismo si preberi, pa boš ugotovila, da cerkev splph ne ve več kaj je vera samo politika in denar jih zanima. bruham na duhovnike!!!

 16. nosorog pravi:
  30.11.10 ob 15.47

  res čudno, kako ste se vsi spravili na Tilna, ki je po mojem dober in odgovoren oče. tega, da je pa ona od starih dedcev razvajena, narcisoidna razvajenka, si pa ne upa priznati nihče! TI-to Jovanka, Ti-to Jovanka! 30 let mlajša od njega...To je še dandanes moderno.

 17. Moralist pravi:
  30.11.10 ob 22.11

  Ja tale klaretinski far jo je pa dobro "duhovno" nabrisal. Nič čudnega, da je spentljala ravno z duhovnikom in to "netelesno", saj je bil tudi njen prvi mož gej. Ja, takšni se najdejo... in potem v medijih druge učijo, kaj je prava ljubezen in družinske vrednote!

 18. mark pravi:
  1.12.10 ob 10.59

  Ma kaj se gresta tale dva,en druzga popljuvata.Ma da imam takšnega fotra in mater ki bi mi sramoto delala po cajtngah.....skulirajta se naj malo in mislita na svoj zarod ne samo na svoj uničen ego.

 19. jst pravi:
  1.12.10 ob 22.45

  ok moram vam povedat da ste tko naivni da kr res ni. kako zanimivo, da verjamete vsemu kar mediji pišejo. seveda...najbolj zanimivo je pljuvati po cerkvi. lady. a si ti kdaj prebrala Sveto pismo? mogoče veš koliko denarja ima cerkev? a poznate tega duhovnika (al pa vse ostale), da lohk tko govorite o njih? neverjetno! se pravi, če bo nekdo v medijih objavu, da je nekdo od vas mel razmerje z ne vem kom boste tud verjetl vsemu. dejte no mal zdrave pameti met!

 20. model pravi:
  1.12.10 ob 23.51

  Se strinjam z osebo "jst". Cerkev temelji na dobrem in uči dobro. Če bomo zavračali Boga in Cerkev, bo naš narod propadel!!

 21. Kr en... pravi:
  2.12.10 ob 10.16

  Čista svinjarija takšno obrekovanje! Brigajte se zase pisuni rumenih cajtngov. Goreli boste na pogorišču svojih lastnih člankov!!!

 22. whatever pravi:
  2.12.10 ob 16.53

  še dobr, da je spet duhovnik na tapeti, ker če bi bil kdo drug, ne bi bilo pol tolk zanimivo, ane? ampak seveda, ko nekdo iz skrajne obupanosti, užaljenosti in konec koncev finančne krize pošlje na neko revijo zgodbico, v kateri razkriva "šokante novice", ni niti najmanjšega dvoma o resničnosti vsega. folk, a vam ni še noben povedal, da je treba bit kritičn? in pol pravijo, da smo kristjani ovce...nwm kdo je tuki tisti, ki naseda tračem...

 23. Frankolovčanka pravi:
  2.12.10 ob 17.12

  Patra Cestnika spoštujem kot osebo, ki je za naš kraj in predvsem mlade naredil veliko dobrega, kot duhovnika pa...pač, vsi imamo pravico do svojega mnenja. Če pa se je že mešal s to žensko pa, Branko, fejst dec kot si, bi si pa lahko našel že kakšno boljšo!

  P.S. Model in oseba jst Cerkev ne temelji na nečem dobrem, ampak Sveto pismo, ki pa so ga nažalost spremenili v sredstvo za ustvarjanje denarja na bogaboječih ljudeh. Uči nas biti dobro in ne biti bedak. Ampak vse besede so odveč...jaz sicer ne hodim v cerkev, vendar vem o krščanstvu veliko več kot mariskdo, ki vse nedelje preživi v prvih vrstah pri maši in čez teden pelje hinavščino...

 24. katkarinca pravi:
  2.12.10 ob 17.14

  Tega duhovnika poznam zelo dobro in lahko dam roko u ogenj da on ni storil ničesar. Dolžitega resnično hudih svari, preverit resničnost vsega pa ni šel seveda nihče.

 25. snežinka pravi:
  2.12.10 ob 17.27

  Ja, tega župnika tudi jaz dobro poznam in zanj ne bi dajala roke v ogenj. Večina faranov vemo, da ni tako nedolžen, kot zgleda. Ja, nekatere ceste pa le niso tako stranske, da se kdo ne najde in vidi kakšne podvige, kajneda?Zato pa Katkarinca, za nobenga ne bi dajala roke v ogenj!!!Za župnika pa še najmanj :)

 26. whatever pravi:
  2.12.10 ob 17.57

  snežinka, nekako se mi zdi da je ta tvoja "večina faranov" zelo majhna in dvomim da v njej prevladujejo ljudje ki "ga zelo dobro poznajo".

 27. amm... pravi:
  2.12.10 ob 18.44

  Povejte mi ljudje kaj imate od tega da blatite Cerkev. To je najlažje zakaj ne? Ker to ni prav in tudi vi ne bi bili veseli če bi se to vam zgodilo. Lahko se malo zamislite kaj delate.

  In še nekaj (lady in podobno misleči) če mislite da, zato ker je vam denar najpomembnejši to ne pomeni da je vsem.

  Upam da razumeš stavk ker jaz na razumem kaj naj bi pomenilo citiram lady: "cerkev splph ne ve več kaj je vera" (splph je najbrž sploh) pojdi si v SSKJ pogledat kaj pomeni vera. Super da sploh ne veš kaj govoriš.

 28. Anonimni pravi:
  2.12.10 ob 23.54

  Draga whatever,
  če gledaš zajca v noči, zanj ne moreš trditi da je črn, kajne?!
  Pač, tam kjer je dim, je tudi ogenj. Res je, ker gre za zelo cenjenega cerkvenega dostojanstvenika, si marsikdo ne upa priznati, da bi kaj od tega bilo res. Meni osebno je vseeno, če je ljubimkal s Einsiedlerco.
  Človek je krvav pod kožo, povrhu pa fejst dec in je vreden greha. Ja, vreden greha!

  P.S: najbrž sva so-faranki in hvalabogu ne istega mnenja, pa vendar na našega župnika pa mislim, da sva lahko obe ponosni- vsaka na svojem bregu, haha!
  Cestnik, kakorkoli, frajer si!

 29. Anonimni pravi:
  3.12.10 ob 08.16

  Tilen je varal Sašo z vzgojiteljico svojega otroka!!! A to je pa moralno?
  Lepo vas prosim, nehajte s sodbami!!!!!

 30. Anonimni pravi:
  3.12.10 ob 13.32

  pojma nimate kakšna vredi oseba je ta župnik.hvalabogu da jo je če jo je...
  ress je car tale naš župnik...

 31. Jst pravi:
  3.12.10 ob 20.11

  Frankolovčanka: povej, na čem temelji cerkev, če ne na nečem dobrem. Zakaj in kdo jo je ustanovil? drugač pa ne razumem čist kaj si hotela povedat s tistim o Svetem pismu...če misliš, da je ful zaslužjo s tem, ko ga prodajajo, naj to povem, da je večina drugih knjig dražjih...:) no ampak res nism razumela kaj si hotela povedat...

 32. Frankolovčanka pravi:
  3.12.10 ob 21.07

  Jst, ste že kdaj prebrala Staro in Novo zavezo ali pa reciva vsaj Sveto pismo? Te knjige govorijo o dobrem, ne pa Cerkev, ki je največja in najbogatejša institucija na svetu in pod preprogo pometa največje svinjarije, ki jih delajo ''njeni'' ljudje. Župnika, ki je bil pred leti obsojen zaradi pedofilije, je pokopalo 27 župnikov,njegove žrtve pa so tretirane kot lažnivci in izmečki. Veš, kako je Cerkev dobila vse te bajne gozdove in nepremičnine? Ubogemu ljudstvu je prodajala odpustke za grehe, če pa jih niso mogli plačati pa so jim pobrali imetje! In kaj je tu tako dobrega? Nič!
  Vidim, da sem res izpustila v zgornjem komentarju vejice na nepravih mestih, zato je bilo moje pisanje brez pravega sporočila.
  Sama vera je dobra, vendar ljudi ignoranca in skrivanje škandalov s strani Cerkve odbija in se porajajo upravičeni dvomi o namenu le te.
  Sama sem za verouk v šoli, ampak z namenom, da otroke poučimo o različnih verstvih in ne samo rimokatoliški.
  Ste si že kdaj ogledala protestantsko cerkev? Preprosta, brez zlatja, kiča...Duhovniki se lahko poročajo, imajo otroke. Pa vseeno v njej najdeš duševni mir... Zato pa, celibat se naj ukine. Vatikan naj stopi iz sence prapreteklosti in bo volk sit in koza sita.

 33. Frankolovčanka pravi:
  3.12.10 ob 21.16

  P.S: Nisem mislila, da Cerkev zasluži s prodajo Svetega pisma, ampak z izkoriščanjem le tega, vere, ljudi, ki verjamejo v Boga... Da so lahko bivši goreči komunisti v prvih klopeh in cenjeni v cerkvenem svetu, ker tu in tam primaknjejo par tisočakov za obnovo zvonikov, cerkva,...med drugo svetovno vojno pa so zažigali duhovnike...Dovolj nakladanja-mislim, da razumete kaj hočem povedati.
  Glavno je pa, da gremo v nedeljo k maši pa podpremo Cestnika, hahaha

 34. jst pravi:
  3.12.10 ob 23.35

  Ne vem od kje vam podatek,d a je cerkev tako bogata. Zakaj potem toliko cerkva razpada? Bi cerkev res pustila, da vse razpada, če bi imela toliko denarja? Tudi ne pometa pod preprogo »svinjarij«. Do zdaj je cerkev obsodila vsa slaba dejanja, ki so se dogajala v njenem imenu in se opravičila. Tega primera župnika ne poznam, zato ne morem pisati o njem….
  To o odpustkih in gozdovih pa ne bo držalo. Res so se prodajali odpustki (kar je cerkev tudi že obsodila) ampak ne za grehe. To sploh ne obstaja. Odpustki zmanjšajo ali odstranijo (odvisno od tega ali so delni ali popolni) »kazen« (predstavlja posledice grehov) ki jo prestajaš po smrti, v vicah. Če hočeš odpuščanje grehov, moraš k spovedi. Poleg tega jim niso pobirali imetja, ker si odpustek lahko kupil, torej z denarjem, nihče jih ni silil naj si jih kupijo. Denar pa so porabili za gradnjo cerkva. To ni bilo prav ampak kot sm že rekla, tudi to je cerkev že obsodila. Glede pobiranja nepremičnin, gozdov itd. pa to izvira iz tega, da verjamemo, da je vse kar imamo od Boga. Torej vse pripada njemu, nam pa je dano samo v uporabo. Iz tega izvira desetina, ki narekuje (v stari zavezi) da naj od vsega kar imamo, damo desetino Bogu. Del lastnine pa so tudi darovali ljudje, ki so umrli (zapuščina). Velikokrat so dobrotniki samostanov npr. vse po smrti zapustili njim. Vidite kaj slabega v tem? Pač odločitev vsakega posameznika. Kakorkoli že, danes se ta desetina daje v obliki nabirke pri maši, ki je prostovoljna. Kar se mene tiče, to prelaga toliko večjo odgovornost na vernike, da sami po svoji vesti darujejo…tudi cerkev zagovarja verouk v smislu več verstev, ne samo katoliške vere. Predvsem pa ej namen tega, da se spet vzpostavijo vrednote, ki so pomembne…recimo družina.
  Ja bila sem v protestantski cerkvi. Res ni okrasja, ampak tudi ni Njega. Ni tabernaklja in ni evharistije. Kaj potem ta prostor loči od moje sobe? Pa ne mislit, da imam kaj proti protestantom. Smo ravno tako bratje in sestre v Kristusu in je njihov način verovanja mnogokrat bolj goreč kot katoliški. Ja njihovi duhovniki se lahko poročajo. V katoliški cerkvi pa so uvedli celibat ravno zato, da bi preprečili razvrat, ki se je pojavil med duhovniki v preteklosti. Duhovnik se mora osredotočit na vodenje vernikov ne pa na svojo družino in to kako jih bo prehranjeval. Se vam zdi pravično, da si duhovnik ustvari družino, ki je ne more preživljati, ker ne zasluži mesečno dovolj denarja? To je šele neodgovorno…
  Ne razumem kako lahko cerkev izkorišča ljudi s tem ko berejo Sveto pismo? Kakšno povezavo imajo komunisti in Sveto pismo? Glede komunistov v prvih vrstah pa…kdo, če ne ravno cerkev, bo sprejela tiste, ki so v življenju naredili največ napak? A ni Jezus učil, da je treba odpuščat? Ne piše to v Svetem pismu= poleg tega piše tudi, da naj ne sodimo mi ampak je to delo Boga. Ste mogoče pomislili, da so to prostovoljni darovi? Mogoče način, s katerim se ti ljudje skušajo odkupiti za to kar so počeli? Pa ne cerkvi ampak Bogu. Sicer pa je to spet neko splošno govorjenje, ki ga slišim v medijih ves čas. Še primer iz Svetega pisma…sv. Pavel (oz. originalni Savel) je preganjal kristjane pa se je potem spreobrnil in bil najbolj goreč oznanjevalec….kako lahko sodimo ljudi, če jih ne poznamo?

 35. sončnica pravi:
  4.12.10 ob 11.22

  Ljudje, zavedajmo se, da smo Cerkev vsi mi, ker Cerkev pisana z veliko začetnico pomeni občestvo. Torej, če blatimo Cerkev, blatimo sebe. Ko ima človek izkušnjo božje ljubezni se ne ozira več toliko na napake, ampak skuša videti predvsem dobro in vedeti, da grehi SO in BODO tudi znotraj Cerkve, saj ljudje smo grešni, toda Bog bo najbolj ptravično sodil, zakaj bi se torej mi ubadali s tem?
  Res pa je, da sodobni mediji hitro manipulirajo z bralcem in, če je vključen še duhovnik...Bodimo izbirčni, čemu verjamemo!

 36. Še ena frankolovčanka pravi:
  5.12.10 ob 21.43

  Branko je super župnik! Za naš kraj in nas mlade je naredil ogromno, spoštuje ga mladina, starejši, otroci pa k njemu z velikim veseljem zahajajo na veouk. Glede Saše bi rekla samo tole: Vsi imamo potrebe... Tudi župniki... Branko je car.

 37. amm pravi:
  6.12.10 ob 16.51

  Samo nekaj glede ene desetine res je da ja bila v začetku to dajatev cerkvi vendar so si jo zelo hitro (torej kmalu po uvedbi) podvrgli zemljiški gospodje oz. fevdalci (tisti ki so dajali zemljo podložnikom) in sicer od te ene desetine je dobivala cerkev samo še tretjino. Če poenostavim to ni bila več desetina ampak samo še ena tridesetina kar je približno 3%. To lahko primerjamo z muslimani oni imajo oni eno od zapovedi (kot pri kristjanih 10 zapovedi) dajanje miloščine 3% dohodka REVNIM. Res je bila potem bogata tale cerkev ane.

 38. katkarinca pravi:
  7.12.10 ob 18.44

  @snežinka

  Ti mogoče nebi, jaz pa bi! :)

 39. kamen pravi:
  7.12.10 ob 20.21

  Ljudje berite raje kaj lepega, dobrega in poštenega.
  Namesto takih tračev.
  Jaz spoštujem vse javne delavce, od šolnikov zdravstvenega osebja so duhovnikov.
  Zakaj, ker so me tega starši naučili s svojim zgledom.

 40. mmm pravi:
  4.3.12 ob 09.05

  m