Kvak.com

Nov ločitveni škandal po vzoru Čepinovih? Anđa Marič razkrila, da ji je bivši mož kazal posnetke seksa z ljubico!

sreda, 29. december 2010
Anđa Marič, Andža Marič, Kisha, Primož Dolničar
Ko sta se pevka Anđa Marič in umetnik Primož Dolničar pred slabim letom dni ločila, ni bilo niti sledu o kakšnih zamerah, a počasi je začelo prihajati na dan, da se je on še v času njunega zakona začel dobivati z drugo, s katero sedaj tudi pričakuje otroka; "Borim se s svojim egom, res mi gre na živce, ko moj otrok govori z njenim naglasom. Grozno je, da ta ženska, ki mi je zabila nož v hrbet, zdaj mojemu otroku bere pravljice za lahko noč. Ampak to je moj ego in treba se je pomiriti s tem dejstvom. Ko sem jo prvič po vsem tem videla, sem ji rekla, da je idealna za mojega moža, saj je vse, kar jaz nikoli nisem bila in da je zdaj ta moja skrb predana njej." Sedaj pa je Maričeva, ki je zadnja leta najbolj znana po svoji skupini Kisha, za hrvaški tabloid razkrila, da je ni varal le enkrat - kar je še huje, vse njegove ljubice so bile tudi njene prijateljice; da je zakona konec, je vedela, ko ji je celo pokazal posnetek seksa z eno od ljubic v njuni zakonski postelji: "Ko je bilo prepozno za vse, sem se odločila za ločitev. Tudi zaradi tega, ker nisem hotela, da se moj sin od očeta nauči teh vzorcev obnašanja do žensk." (vir: 24ur.com)
Komentarji:
 1. montagna pravi:
  29.12.10 ob 10.46

  team anđa! ne daj se, pa ne pozabi, da si te tak idiot nikoli ni zaslužil.

 2. Juhica pravi:
  29.12.10 ob 15.02

  Nekateri neverjetno uživajo, ko govorijo o neprijetnih dogodnih iz svojega življenja, ki jih sama raje zamolčim. Ko je nastopila na HRT v neki pogovorno oddaji, nisem imela občutka, da je to zanjo nekaj groznega. Eksihibicionisti vseh dežel, razgalite se!

 3. mina pravi:
  29.12.10 ob 15.39

  Kar se Janezek nauči,to Janezek zna.Tudi zdajšno partnerico Primoža čaka enaka usoda.Škoda je samo,da se takšni ljudje odločajo za otroke.

 4. muki pravi:
  29.12.10 ob 23.15

  Kera dva sta pa to?

 5. lady pravi:
  30.12.10 ob 09.34

  ti naši kvazi slavni si očitno tudi gat ne morejo preoblečt, da tega ne ve cela slovenija. najbrž je bila tako "dobra" žena, da si je mož našel ljubico. za razpad zakona sta vedno kriva dva.

 6. ela pravi:
  30.12.10 ob 20.35

  Kar povej Anđa, saj vendar to ni tabu, niti sramota.
  Sramota pa je vsekakor varati ljubljeno(?) osebo. Osebe, ki niso zanesljive v družini tudi v ničemer drugem ne bodo, zato imaš prav, stran od takih, pokvarjenih, vzorcev.