Kvak.com

Tina Maze zaradi spora sredi sezone ostala brez serviserja smuči, Andrea Massi šokiran

petek, 31. december 2010
Tina Maze, Andrea Massi, Dušan Kapš
Serviser smuči Tininega kampa Team to aMaze Dušan Kapš je po sredinem slalomu v Semmeringu zapustil ekipo in odšel domov. Tina Maze je tako sredi sezone ostala brez ključnega člana ekipe. Razloga za odhod Kapš uradno ni podal, je pa odšel po prvem teku slaloma; s smučarko sta se menda sporekla zaradi preveč nabrušenih robnikov smuči. Tinin trener in partner Andrea Massi je zaradi odhoda šokiran: "Trenutno je situacija zelo huda, ker so potrebna privajanja serviserja na smučarja in obratno. Tina smuča 120–130 km/h in zdaj zaupati nekemu drugemu serviserju je tudi s psihološke plati zelo težko. Iščemo rezerve. Jaz sem in bom kontaktiral vse serviserje, ki so vsaj podobni ali pa enakovredni Kapšu." Kapšev nenadni odhod pa Massi komentira: "V svetovnem pokalu Tino vsi poznajo, in da jo na parkirišču dobim samo s smučmi, medtem ko se je serviser odpeljal domov, je to nesprejemljivo obnašanje." (vir: 24ur.com, zurnal24.si)
Komentarji:
 1. BV pravi:
  31.12.10 ob 18.04

  Kako nesprejemljivo obnašanje, saj človek ni suženj in lahko dela kar hoče? Mislim halo?

 2. dr pravi:
  31.12.10 ob 19.18

  To je tako kot da kirurg zapusti operacijsko sobo sredi operacije.Mislim halo?
  Mislim da te veže na delo, ki ga opravljaš določena pogodba(ne glede na delo,ki ga nekdo opravlja).

 3. 88 pravi:
  31.12.10 ob 19.48

  Sta oba preveč zatežena

 4. roberto pravi:
  31.12.10 ob 20.41

  Gdč. Tina in njen natikač sta že začela zaradi slabe realizacije plana krivdo valiti na druge.

 5. anton pravi:
  1.1.11 ob 05.55

  ma sigurno je imel razlog zakaj je odšel - kaj misli Tina da je če je dobra z smučkami ?
  naj pove če si upa in če je tudi kot človek velika
  tako kot smučarka - ali si upa priznati ?
  za njeno slabo voljo vsekakor niso krivi drugi - končno pa kaj je faraonka ali kaj ?

 6. smrkec pravi:
  1.1.11 ob 07.59

  Kdo ji je kriv če jo dragi slabo popedena tam vmes

 7. Manica pravi:
  1.1.11 ob 10.43

  Kaj je bilo in kaj ne, vedo samo oni. Treba je poznati obe plati medalje. Tina je odlična smučarka, vendar mislim, da so ji medalje stopile v glavo in da od preprostega črnjanskega dekleta ni ostalo kaj dosti. Nadutost pa ima potem tudi svoje posledice.

 8. Anonimni pravi:
  1.1.11 ob 10.50

  o dej no, vsi ful pametni zdej..

 9. Anonimni pravi:
  1.1.11 ob 14.15

  Je pa ena velka driska..

 10. ski pravi:
  1.1.11 ob 15.06

  Tina je v tem timu glavni faktor, brez nje in njenih vrhunskih rezultatov, tudi vsi drugi, ne bi imeli kaj za početi.

 11. člen pravi:
  1.1.11 ob 15.32

  Ona je ključni člen verige

 12. Jinx pravi:
  1.1.11 ob 18.21

  Joj, resnično ne poznate ozadja. A sploh veste koliko parov smuči ima Tina na voljo? A mislite da serviser odloča s katerimi smučmi bo vozila? Serviser namaže več smuči za več oziroma manj stopinj, ravno tako robnike. Ene več, druge manj. Odloča pa ona, s katerimi se bo peljala. Ne vem kaj ima serviser pri tem? Zajebala je sama, uradno je pa njega v govno porinila. Pa saj to sovpada z njenim karakterjem. In raja seveda nima pojma kaj se dogaja, ker je Tina pač Tina. On je pa samo serviser. In zakaj ji ne bi verjeli, ko tako lepo smejka v kamero. In ja, pravilno je naredil, ko jo je pustil tam.

 13. Jinx pravi:
  1.1.11 ob 18.24

  Še to. Zelo grdo od nje, da ga pluva v javnosti. To se je treba zmenit na 4 oči ne pa pred kamerami.

 14. saša pravi:
  1.1.11 ob 21.28

  preseratorka

 15. Đek pravi:
  2.1.11 ob 13.26

  Massi bo vse zjeb*, tipičen makaronarski šalabajzer. S pravim šefom bi bla Tina res TOP, ala Anja ali Vreni, tko pa žal to ne bo...

 16. marija pravi:
  9.1.11 ob 17.51

  Polni kufer jo že imam v Sloveniji je veliko lačnih družin od katerih so očetje delali tudi več kot trideset let in se prav tako trudili ne v smučanju ampak z fizičnimdelom ona pa iseljuje denar zgleda pa da je tudi zafrkavala svojega serviserja naj rajši dela kaj bolj pametnega gre se ji samo za denar in nič drugega tudi kakšen siromak, bi se lahko dobro smučal če bi imel možnost takih je veliko

 17. defi pravi:
  11.1.11 ob 18.11

  Tina sicer zna odlično smučat, ampak je neverjetnio zatežena, zato jo prenaša samo Massi, ki je podoben karakter. Kapš ni bil njen serviser, ampak je v službi pri Stöckliju, tako da mui ni treba prenašat njenih izpadov in jo je pač odpikal.

 18. Stane pravi:
  12.1.11 ob 20.48

  mislm, da vas je tuki ful več zateženih,kot je Tina....pa zakaj deci mislte, da se pri ženskah use vrti okol sexa...mogoče res...pa sploh veste, kaj je to sex...ni sam not pa ven..se mi je zdel, da mislte, da je to to!!!...pojma nimate..ženske misljo čist drgač...sory...predvsem misljo....za razliko....

 19. Stane pravi:
  12.1.11 ob 20.54

  Marija

  ne govor blesarij...o kakšnem dnarju ti govoriš...si mela že kdaj kontakt s starši smučarja...ne?..se mi je zdel...da pride, do kjer je pršla Tina, so zapravl premožejne in garal 30 ur / ne 24/ na dan, da so to omogočl....kolk ur na dan pa ti delaš'....sprašujem o delu, ne kolk ur si u službi...to je velka razlika...sicer pa dela je kokr hočeš, le ljudje nečjo delat..ja, bi kt u socializmu..malo dela, pa velik denarja...zdej je pa treba delat ogromn za mal denarja...to pa večini ne diši..predvsm mladi in srednji generaciji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!