Kvak.com

Mirna Reynolds spregovorila o težkem otroštvu

ponedeljek, 7. februar 2011
Mirna Reynolds
Mirna Reynolds se je v enem od svojih ljubezenskih razmerij srečala tudi s pretiranim ljubosumjem. To jo je še toliko bolj prizadelo, saj je tudi v svoji primarni družini občutila nasilje: "Odraščala sem v družini, ki so jo zaznamovali nasilje, alkoholizem, razprave na sodišču …To je pustilo posledice za vse življenje in takega otroštva ne privoščim nikomur." Meni, da bi se o nasilju v družinah moralo govoriti naglas: "Nesprejemljivo se mi zdi, da okolica večkrat raje zamiži in se ne vmešava, kar je dvolično in nemoralno. Nasilneži so v resnici navadne reve, ki jih je treba izpostaviti in se jim upreti. Ko naletijo na upor, se največkrat prestrašijo. Takšne ljudi preziram. V resnici so navadni nedonošenčki, reve, pomilovanja vredni. Moram pa dodati, da so žrtve nasilja tiste, ki se nasilnežem pustijo zlorabljati zaradi strahu, krivde in sramu. In prav žrtve morajo zbrati pogum in moč, da naredijo konec, saj ga nasilnež ne bo." (vir: Lea)
Komentarji:
 1. ixs pravi:
  7.2.11 ob 06.55

  kaj je pa povedala,samo o nasilnežoh da so reve,to vemo vsi,naslov je neumen,samo da se klika.

 2. xy pravi:
  7.2.11 ob 14.13

  Ravno to sem tudi sama razmišljala ... da v bistvu ni prav ničesar povedala ... samo neko nakladanje in definicije o temu kaj je nasilje.

 3. joj pravi:
  7.2.11 ob 20.57

  Nikar nedonošenčkov primerjati z nasilneži! Je precej žaljivo do naših malčkov, ki so se borili za vsah vdih in nimajo nikakršne povezave z nasilneži, alkoholiki,....

 4. Anonimni pravi:
  9.2.11 ob 11.47

  Nedonošenčki so pravi borci, občudovanja vredni. Tukaj pa je primerjava prav grozljiva. Sram jo je lahko!

 5. Joj joj pravi:
  9.2.11 ob 12.45

  grda pa je, da bi rabla spremstvo z utripajočo modro lučjo na cesti...