Kvak.com

Maja Keuc spoznala temne plati slave

ponedeljek, 14. februar 2011
Maja Keuc, Ema 2011, Slovenija ima talent
Finalistka šova Slovenija ima talent te dni pripravlja nastop na izboru Ema 2011, spregovorila pa je tudi o lekcijah, ki se jih je naučila v preteklem letu, odkar je znano ime na glasbeni sceni: "Resnično sem kar padla v svet estrade, kjer se na začetku seveda še nisem popolnoma znašla, sčasoma pa sem se predvsem iz lastnih izkušenj marsikaj naučila in spoznala tudi nekatere temne strani tega sveta." 19-letna študentka tako danes ve, da je včasih potrebno "požreti stvari, ki jih ne moreš več spremeniti, in razmisliti, kaj lahko storiš v prihodnje. Težko je tudi zaradi relativno malega trga pri nas, saj v letu in pol spoznaš bolj ali manj vse ljudi, ki so v tem poslu." (vir: Story)

Komentarji:
 1. titan1 pravi:
  14.2.11 ob 10.52

  Maja ti si zakon, držimo pesti za tebe

 2. Cvetka pravi:
  26.2.11 ob 14.37

  Maja je preverjeno ena najboljših vokalistk pri nas torej ne bomo dopustili, da komisija, ki razen Darje ni nevem kako strokovna izločijo Majo, zaradi nepomembnih vzrokov. Torej naj zmaga kvaliteta. Sicer se rajši odpovejmo evroviziji. Žalostno pa je tudi, da vabimo v komisijo hrvatico, ki se na Evrosongu sploh ni uvrstila v finele.

 3. Oton pravi:
  26.2.11 ob 14.45

  Maja je moja favoritka, pesem ni najbolj primerna njenemu vokalu, je pa zagotovo najtežja. Naj zmaga najboljši in pustimo kuhinjo, to se nam ni še nikoli obrestovalo. Maja navijamo zate.Strinjam pa se s Cvetko, da komisija ni primerna za takšne odločitve, zagotovo pa ne Severina, katera itak ni nič dosegla s svojo štiklo. Maja daj vse od sebe in srečno.