Kvak.com

Saša Einsiedler - tako suha, da bi jo lahko odpihnila že sapica!

petek, 15. april 2011
Saša Einsiedler
Saša Einsiedler se je po kratko-živeči oddaji Parada zaposlila na Radiu Aktual, kjer pripravlja oddajo Za otroke in starše. Voditeljica, ki je v zadnjih dveh letih za sabo dala bolečo in zelo javno ločitev, je po pripovedovanju tistih, ki so jo v zadnjem času videli, tako suha, kot da jo bo odpihnila že sapica. (vir: Nova)
Komentarji:
 1. mojca pravi:
  15.4.11 ob 11.26

  Ja kolk šihtov pa ima ona,ki ima pet otrok.Moderatorka,voditeljica in ne vem kaj še vse.Kdo skrbi za te boge otroke?Verjetno je vsa briga na starejših otrocih,ker ta stara itak nima cajta,ker ima tolk šihtov.Bogi starejši otroci.

 2. xy pravi:
  15.4.11 ob 15.16

  In kdo si ti, da lahko take stvari sploh komentiras??? Poznas situacijo od blizu???
  A bi bilo bolje, da bi sedela doma in zivela od socialne podpore in otroskih dodatkov?
  To potem pomeni, da vsaka mati, ki dela zato, da lahko sama prezivi svojo druzino, je slaba mati?
  Dej dej, dobrodosla v 21.stoletje!!!

 3. ana pravi:
  15.4.11 ob 18.48

  yx lepo si napisala in s teboj se popolnoma strinjam!Saša vse čestitke in dži se!!!

 4. kkk pravi:
  16.4.11 ob 11.06

  XY in ana, nimata čisto prav, ženska je očitno motena in svoje frustracije zdravi tako, da "svetuje" in dela "dobra dela", ampak takoh je na žalost veliko, še največ pa v politiki...

 5. tia pravi:
  16.4.11 ob 12.17

  Očitno je v naši preljubi Sloveniji veliko takšnih žensk,ki živijo od socialne podpore in otroških dodatkov.Otroke dajo v brezblačni vrtec one pa kofetkajo in se zgražajo nad ženskami,ki v današnjem težkem času same služijo denar.Ni lohk preživljat družine,zato Saška vsa čast ti,te občudujem in tud spoštujem.

 6. ixs pravi:
  18.4.11 ob 10.17

  vse lepo in prav,a oddajo za starše ali o starših kar ste napisali,ne bo je nobeden poslušal,je kot starš za mene nepristojna,samo letat in se lišpat pri petih otrocih je malo hudo,in naj ne govori o starševstvu,po mojem ne ve kaj to pomeni,ve samo za medije kako bi moralo biti a izvajanje tega čudovitega življenja gotovo ne zna,zna le res izjemen človek,kajti starševstvo je tudi učenje vse življenje in ta ženska nas tega ne bo učila nikoli več.

 7. mojca pravi:
  26.4.11 ob 15.22

  Jaz sem odgovorna mamica,enega otroka,z eno službo in z enim možem.Ne pa mama petih otrok,treh dedcov,petih služb.Tko da imam pravico komentirati karkoli se tukaj piše!!!!!!Kakšna pamet xy.

 8. bojč pravi:
  13.3.12 ob 16.41

  Mojca,prav imaš.L.p

 9. SANJA pravi:
  23.11.12 ob 22.55

  Saša je krasna ženska. Poslušala sem jo na študentski areni, kjer je bila resnično fantastična. Izžareva prekrasno energijo, po vsem tem, kar je prestala, jo resnično občudujem. Pravzaprav bi bila lahko navdih vsem tistim malodušnežem, ki so kmalu pobiti ob vsakem problemu. Jaz, če bi bila moški, bi bila počaščena, da imam tako krasno in ljubečo žensko. Ni veliko ljudi s tako lepo, bleščečo energijo kot jo ima ona. V živo se mi zdi še veliko boljša in bolj sproščena kot je bila na TV.

 10. Tatjana pravi:
  6.3.13 ob 09.51

  Osebno jo poznam in je čudovita ženska. Ne vem, kako bi se ve drage gospe, ki jo kritizirate, obnašale pri 5 otrocih, hiši in svoji službi.. Verjetno imate 1 otroka, službo, doma pa že kakšno likarico in čistilko. Dajte , no , dajte.. Poznam veliko takih .. Vso srečo Saša!

 11. Snegujljčica pravi:
  9.6.13 ob 21.48

  Saj bi bila še marsikatera suha, če bi bila na njenem mestu. Dovolj jih je prestala (mogoče kakšno tudi po lastni neumnosti), ampak pustimo to, le kdo smo mi, da jo bomo obsojali.
  Saša, vso srečo!