Kvak.com

Rajko Hrvatič - noče razkriti koliko milijonov je vredna njegova razkošna vila

sreda, 20. april 2011
Rajko Hrvatič
Rajko Hrvatič ima na pobočju nad Portorožem pravo graščino z bazenom in ogromnimi terasami: "Lahko bi se pohvalil, koliko milijonov evrov je vredna hiša, toda s tem bi ponudil zavistnim in nevoščljivim Slovencem dodatno kost za glodanje. Na žalost smo takšen narod. V svetu so ljudje ponosni na uspešne rojake, pri nas pa poskušamo vse izničiti in omalovaževati. Zatrjujem, da je razkošje, v katerem uživam, plod mojega poštenega in uspešnega dela, vsako drugo natolcevanje pa je gola zavist. Če bi ta gorela, za naše gasilce ne bi bilo počitka." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. janko pravi:
  20.4.11 ob 12.04

  Lahko bi se pohvalil, koliko milijonov evrov je vredna hiša, toda s tem bi ponudil zavistnim in nevoščljivim Slovencem dodatno kost za glodanje. Na žalost smo takšen narod. V svetu so ljudje ponosni na uspešne rojake, pri nas pa poskušamo vse izničiti in omalovaževati. Zatrjujem, da je razkošje, v katerem uživam, plod mojega poštenega in uspešnega dela, vsako drugo natolcevanje pa je gola zavist. Če bi ta gorela, za naše gasilce ne bi bilo počitka."
  Toda ali je res tako? Ljudje celo življenje, 40 let in več, garajo v tovarni pa nimajo na koncu kaj pokazati. Ali so potem nepošteni in neuspešni?
  Ne bi rekel. So pa v življenju take ali takšne luknje v zakonu, ki jih nekateri, dvomim, da pošteno, zaobidejo.

 2. mica pravi:
  20.4.11 ob 21.11

  zato je on brez las k se tolk sekira

 3. viola pravi:
  22.4.11 ob 00.39

  Pregovor:
  Z DENARJEM LAHKO ZGRADIŠ RAZKOŠNO VILO,
  VENDAR NE DOMA .....

  Z DENARJEM LAHKO KUPIŠ SEX,
  VENDAR NE LJUBEZNI ....

  saj se še nadaljuje, ampak ta zgornja 100% pašeta Rajku.

 4. ixs pravi:
  23.4.11 ob 17.09

  temu bogatašu privoščim vse,svoje bogastvo ima z delom in iznajdljivosti,ne z krajo državnega premoženja,naj uživa,je po mojem eden redkih ki si je bogastvo ustvaril na pošten način,vso srečo tudi takim ljudem.

 5. ozy pravi:
  25.4.11 ob 15.38

  Tisti, ki dela samo z rokami in se nič ne znajde po domače povedano lahko dela sto let in zelo strada pa rezultat nič. Tisti, ki pa dela in se zraven še zraven še malo znajde bo sigurno uspel. Zame osebno povem, da sem delal noč in dan za to kar imam. Nimam toliko kot Rajko vendar mi vseeno vsi zavidajo. Čutijo se ogrožene, ker imajo manj. Lepo vas prosim, kje pa živimo. Človek, ki dela naj tudi ima tisto, kar si je ustvaril.

 6. točnoto pravi:
  28.4.11 ob 19.05

  Eh dragi naš Rajko, prav nič ti ne zavidam. Človek nikoli nima vsega in tudi, če se obdaš še s takim razkošjem in se kažeš na okoli še s takimi lepoticami, ti to ne pomaga kaj dosti, a ne. Kraljestvo za...Oba veva o čem govorim ;)