Kvak.com

Maja Keuc: zagovarja svojega dragega, ministrovega sina Anžeta Zalarja

petek, 6. maj 2011
Maja Keuc, Anže Zalar, No one, Eurosong, Evrovizija
Maja Keuc ni najbolj vesela, da medije tako zelo zanima njena zveza z ministrovim sinom - Anže Zalar je namreč sin pravosodnega ministra Aleša Zalarja, pleše pa tudi pri skupini Maestro (Anže, ne Aleš): "Nisem pričakovala, da se bo to tako hitro razvedelo. Sem pa vedela, da bodo vse revije o tem na veliko poročale, ker je Anže plesalec pri skupini Maestro in povrhu še ministrov sin, torej smo vsi zelo izpostavljeni. Tega si sicer nisem želela, a je to nemogoče zaustaviti. Očitno je, da medije precej zanima moje zasebno življenje, saj o tem nikoli nisem rada razkrivala preveč, zato pograbijo vsako priložnost. Vseeno pa razumejo, da na nekatera vprašanja ne želim odgovarjati, za kar sem jim zelo hvaležna. Anže mi trdno stoji ob strani, zelo mi je pomagal skozi to težko obdobje in boli me, ko ljudje nekoga označujejo na podlagi statusa njegovih staršev, v bistvu pa ga sploh ne poznajo." (vir: Lea)
Komentarji:
 1. Cinik pravi:
  6.5.11 ob 19.16

  Lako je biti svetac, ako ti je Bog otac!

 2. marela pravi:
  6.5.11 ob 20.13

  nedolgo nazaj je bil bivši oh in sploh tko je to k prideš iz vasi v mesto

 3. Stane pravi:
  6.5.11 ob 20.14

  Meni je pa Maje škoda za ministrovega sina. Ne vem. Nekako mi ona in politika ne gresta skupaj. Anže baje gre tudi po očkovih stopinjah in bo doštudiral pravo. Ne vem.

  Saj lahko je biti pameten, ampak... Meni bi ona šla nekako bolj skupaj z onim drugim Anžetom Škrubetom (vizualno in tudi drugače).

  Po tem, kolikor sem uspel v teh mesecih, odkar je Maja znana, njo spoznati preko intervjujev, se mi ne zdi punca za to druščino.

  Sporno se mi zdi tudi, da je praktično takoj, ko je postala slavna, pustila svojega bivšega fanta in kmalu zatem začela s tem Zalarjem. Meni je škoda punce no...

  Sicer pa želim Maji top rezultat na Eurosongu, pa da spozna tam kakšnega fejst glasbenika ali producenta. To pa gre z roko v roki. ;)

 4. Fikreta pravi:
  7.5.11 ob 00.12

  Marela in Stane, ena zavistna, drugi nima pojma kaj govori. Maja je pustila fanta, ker je bil po njenem uspehu na talentih bolestno ljubosumen in ji ni dal miru in sta končala zvezo. Če ne veste, raje ne komentirajte.

 5. zuhra pravi:
  7.5.11 ob 08.36

  išče sponzorja tko da bo tudi kak stari ded uredu s petjem nemore daleč prit

 6. xy pravi:
  7.5.11 ob 13.48

  Ma kako ste vsi po vrsti zleht in fous, da kar poka in trese!!!
  Pa kaj se toliko vtikujete v to s kom je ali ni ali bi morala bit ali ne bi smela bit itd.... Maja.
  Punca je mlada, lepa, talentirana in naj lepo uziva svoje zivljenje!!!

 7. Anonimni pravi:
  7.5.11 ob 14.58

  Mislim, da je imela na talentih lepši glas in so ji ga zdaj kar malo uničili s tem "nosljanjem". Super je, da ji je tako uspelo, vendar je punca zelo mlada in res... z vasi je prišla pod žaromete in vse se vrti okrog nje... naj čim prej spozna, da je svet estrade pokvarjen, da se bo lažje odločala v biznisu in ljubezni! Škoda bi bilo, da jo prizadanejo in se postopoma tudi ona pokvari...

 8. Anonimni pravi:
  7.5.11 ob 23.18

  who cares!!! ni pričakovala, da se bo tako hitro izvedelo. če me spomin ne vara, je to novico prav sama objavila...

 9. Anonimni pravi:
  8.5.11 ob 09.51

  pejt v rit !

 10. caracter pravi:
  9.5.11 ob 14.56

  kok ste otročji...kaj bi blo, ko bi za vas kdo začel govort-ja se mi zd, da bi ti bolj pristajala tak in tak parnter zard tajga in tajga značaja itd...sej Maja je čist navadn človk, in si bo uredila življenje kot njej paše ane??!!
  Kok komplicirate- gea a life!!

 11. maks pravi:
  11.5.11 ob 22.56

  ah dej no ne srat sam reklamo si delajo na ta način ja moj atek je pa ministr ja pa kaj pol če je in njegov sinek pa pleše tam in tam no sedaj si bo še kdo mislu da so stoprocento zato še bolj popularni ker je atek minister ma dej ne srat no

 12. Alexandra pravi:
  13.6.11 ob 02.56

  Ljudje, dejte se manj ukvarjat z drugimi in več s sabo. A je Majin parner za njo primeren al ne, zakaj je koga pustila, kako daleč bo pršla s svojim petjem itd., to so stvari, ki jih nekako ne morte ocenjevat, ker punce sploh ne poznate. Primitivno. Pa nej živi v bloku sred mesta, al pa na kozolcu v zadnji vasi, na podlagi tega se ne ocenjuje človekovih kariernih zmožnosti. To bi moglo bit pa ja logično ...