Kvak.com

Irena Djukič - prepričala Slovence, se bo vrnila v domovino?

sreda, 18. maj 2011
Irena Djukič, Slovenija ima talent
Irena Djukič, ki je nekoliko presenetljivo dobila največ glasov v drugi polfinalni oddaji Slovenija ima talent - začudenje je izrazila tudi Lucienne Lončina, saj si je pevka izbrala zahtevno pesem Time to Say Goodbye - že 20 let živi v Avstriji, a se želi z družino vrniti v Slovenijo. Glede na to, da bodo njenemu pojavljanju na SIT verjetno sledile tudi ponudbe za nastope po celi Sloveniji, se ji verjetno ni bati, da tukaj ne bi imela česa početi. (vir: Lea)
Komentarji:
 1. chico payo pravi:
  18.5.11 ob 10.44

  ne vem a sem slišal isto kot ostali, ampak ta ženska je nekaj cvilila in fušala. verjetno so zanjo glasovali gluhonemi ali pa mazohisti.

 2. neznan pravi:
  18.5.11 ob 14.11

  zame je lepo pela,ampak naj gre na avdicijo in naj Avstriji pokaže kaj zna,ali pa rojstni državi oziroma nekdanji Jugoslaviji,preveč menja domove,zgleda da gre tja kjer lahko kaj potegne,poje pa lepo,

 3. tija pravi:
  18.5.11 ob 14.41

  karkoli bom napisala bo izpadlo da sem nevoščljiva,čeprav nisem-ampak lahko poizkusim-lepo pojete,ampak še vedno je to premalo za življenje v predragi SLO

 4. ja pravi:
  19.5.11 ob 00.04

  ja tudi pri nas smo jo poslušali in ugotovili, da res dobro poje. Motilo me je edino to, da ni bila napravljena za javni nastop. Zgledala je tako, kot da poje doma pred svojim TV-jem.