Kvak.com

Lucienne Lončina - vici na račun njene slovenščine!

sreda, 25. maj 2011
Lucienne Lončina, Slovenija ima talent
Pri Lucienne Lončina doma običajno govorijo kar angleško, zato ni čudno, da ima pevka in žirantka Slovenija ima talent še vedno težave s slovenščino. Na ta račun pa kroži že kar nekaj vicev, najboljši je ta: "Kdo ve, kateri jezik govori Lucienne? Google Translate!" Pa tudi v dobrih željah jo omenjajo: "Da bi ti Murko pel na poroki; da bi tvoj otrok fušal kot Sandra Auer; da bi ti Baričevič psa čuval; da bi te Hilda zaposlila; da bi imel same bele vikikreme; da bi Lucienne tvoje otroke učila govoriti slovensko." (vir: Nova)
Komentarji:
 1. Sasa pravi:
  25.5.11 ob 01.40

  res kdaj kiksne pri sklonih pa gramatiki ampak prosim vas KOLK OD VAS PA PERFEKTNO ENGLISH GOVORI?? KOLK JIH ZNA UPORABLJAT PRAVILNO PREDPONE, SKLONE IN VSE CASE???!!! Sem anglistka in ko vsacih poslusam folk, sploh politike mi slabo pride..pri vsem kesu si ne morejo placat enga tecaja ANG...uporabljajo 2 casa- present in past, od kakih perfectih,past perfectih in modalnikih se nobenemu ne sanja...da o drugih bizarnih napakah na ravni osnovnosolcev in revnem besediscu raje ne govorim. Ona govori bolje SLO kot vecina Slovencev zna ANG...You hypocrite, first deny and judge yourself and then judge the other!!!

 2. Anonimni pravi:
  25.5.11 ob 02.23

  Pozabla sem se naso Melanijo omenit...tolk let v US pa njena ANG zal ne presega srednjesolske ravni...se je za zamislit ce se ze cez Lu pljuva...

 3. milan pravi:
  25.5.11 ob 06.40

  Sasa, tudi tvoja slovenščina je prav grozna. Katastrofa.

 4. nekdo pravi:
  25.5.11 ob 07.31

  kakorkoli,za stolom bi moral sedet človek ki govori slovensko,to je javna oddaja,zelo gledana,pa pri enem in istem nastopajočem govori eno in isto,je simpatična ženska,ampak slovensko govorjenje je na nizki stopnji,to za pop tv ni vredu,a kaj ko je tv postaja privat in ti si lahko privoščijo kar si hočejo,čeprav bi morale obstojati tudi za njih meje.

 5. Andreja pravi:
  25.5.11 ob 09.28

  Saša, kdo ti je dal diplomo, če si anglistka? Tako nemarne slovenščine pa še ne. Uporabljaš besede(gramatika, kolk, folk, kesu, enga), vejic sploh ne poznaš, za strešice na š in č pa si prelena. Ni čudno. da zagovarjaš Lucienne.

 6. Striček Cviček pravi:
  25.5.11 ob 10.15

  Seveda jo zagovarja, saj celo Lucienne govori (piše) bolje od tetke Saše, he he

 7. jani pravi:
  25.5.11 ob 10.38

  joj kako je Lucienne simpatična in lepa ženska!!! tako, da je njeno govorenje slovenščine zelo prijetno in simpatično!!!

 8. tija pravi:
  25.5.11 ob 10.54

  meni je Lu simpatična-naučila se je vsaj nekaj slovenščine,nekateri priseljenci iz južnih republik se pa še po 20 letih bivanja pri nas niti ne potrudijo da bi jo znali-poudarjam da nimam nič proti njim samo zavedati bi se morali da se morajo oni prilagajati nam in ne mi njim.

 9. 007 pravi:
  25.5.11 ob 11.20

  slowenština je en fuL glup jezik Lusjen js te zagovarjam tvoja govorica se mi zdi ql in mislm da b mogl usi govort NEKNIŽNO sLowenštino

  yebesh slaviste trapaste Lusjen je caricaa!

 10. Anonimni pravi:
  25.5.11 ob 11.27

  poznam gospo,ki govori lepo knjižno slovenščino,ampak se mi zdi tako smešna ko pravilno izgovarja besede,da se včasih vprašam ali je pri pravi ali se samo heca.

 11. 22 pravi:
  25.5.11 ob 11.46

  saša- v tvojem stavku si povedala dovolj da sem prepričan da si nisi blizu z angleščino :)

 12. Anonimni pravi:
  25.5.11 ob 12.04

  mnogo Slovencev ne pozna dvojine, za ostale ni niti čudno..

 13. Gonzo pravi:
  25.5.11 ob 12.11

  Je pa nekaj. Veliko raje poslušam Lucienne, kot pa Boruta Pahorja. Prisežem!!!!!

 14. rili anglistka pravi:
  25.5.11 ob 12.20

  Sasa, if ju anglistka, den aj em a vaticane papa, bikoz jor slovin lengvič is dizaster. Ou, maj got.

 15. Anonimni pravi:
  25.5.11 ob 12.30

  hahhaha

 16. pattrisha pravi:
  25.5.11 ob 13.14

  lu je menj zlooo simpatična, tko da tale njena slovenščina me ne moti oz mi je cute

 17. Andy pravi:
  25.5.11 ob 15.00

  @Sasa - zakaj bi pa mogli znat angleško, saj ne živimo v Angliji.
  Ona pa živi v Sloveniji , tako da bi mogla znat slovensko , še sploh
  pa ker ima očeta in otroke slovence.
  Saj za angleško govoreče države ( Amerika, Anglija ipd.) je znano
  da so antitalent za jezike.

 18. lenči pravi:
  25.5.11 ob 15.33

  se vidi ,da so ljudje nevoščljivi.....kaj pa je to takega...
  še vedno se trudi ,da pove čim bolj razumljivo...
  meni je svetovna...če drugače ne se vsaj nasmejim :))
  bravo Luciene!

 19. xy pravi:
  25.5.11 ob 15.44

  Mene izgovorjava Lucienne prav nič ne moti. Tudi marsikateri čistokrvni Slovenec ima katastrofalno slovenščino. Ne razumem pa v čem je fora, da mora bit v Slovenija ima talent, tudi če je to oddaja narejena po britanski liceni, en folk, ki ima neko povezavo z Veliko Britanijo. Saj ne izbiramo talent za Veliko Britanijo.

 20. xxx pravi:
  25.5.11 ob 16.52

  Lucy je cist simpaticna, vse jo razumemo in to je bistvo. Mater vsi ste tolk pametni, kot da sami ne pisete v "pogovorni" slovenscini al kaj...kar se pa Ang tice se pa cisto strinjam z zgornjo...vprasite se kolk jo sami obvladate, kolk pa gramaticno govori pravilno pa uporablja njihovo slovnico...bi vas rad videl, pol vas skupaj ne bi spacalo enga normalnga stavka..lohk je bit pameten za compom ko pa bi mogli javni nastop naredit v Ang bi pa zmrznli...vsi smo samo ljudje , zato GO LUCY!!!

 21. Hja... pravi:
  25.5.11 ob 17.27

  Men je tudi Lu zelo simpatična. Slovenščine je težak jezik. Jaz imam sorodnike v Avstriji, in ko se z njimi pogovarjam, pa vem da precej fušam, pa se nikoli ne norčujejo pa smejejo iz mene. To mora vsak pri sebi premisliti določene stvari...

 22. Anonimni pravi:
  25.5.11 ob 18.08

  bolje govori kot marsikateri Slovenec!

 23. majda pravi:
  25.5.11 ob 19.55

  Ko berem te komentarje mama feeling da Lucienne najbolj "slammajo" tisti ki sami nimajo pojma o ang ali katerem drugem jeziku. se strinjam s Saso in drugimi- Slovencki smo en zagovedan narod ki skoz doma sedi, gre mogoce na Hrvasko se na morje, da bi se ucili kak jezik...joj to pa ne, sej smo slovenci...ta logika ti velik pove o narodu in mentaliteti. Pljuvamo druge sebe pa ne pogledamo...da bi prevec znali pa dostojno predstavili svoj narod tujcu ne da bi se osmesili z poklapano gramatiko...joj, to pa ne se ne rabim ucit. sama sem bla vedno "sucer" ne sam za jezike, tudi drugo znanje...a zal se pri nas ne ceni vec!! sam da mas boljsi avto ko sosed pa drage cotke iz butikov!!! Ang. pa tolk da z kako 2 naredite pa si mislit da ste sefi ko lohk pljuvate cez enga ko je naredil dost vec ko vi kdaj koli boste!!!

 24. chico payo pravi:
  25.5.11 ob 21.13

  Majda, sam da si ti "sucer". Mi smo pa "suckerji", ker to beremo.

 25. Anonimni pravi:
  25.5.11 ob 21.47

  luci je super ona tak fajn gučij ka šče jo mij prekmurci razmimo ,mogli bi čuti prekmurske mađare ka po 50-60 lejtaj se nevejo slovenski pokloniti,či ste me razmili vas trnok lepou pozdravlan.

 26. Hja... pravi:
  25.5.11 ob 22.00

  Prekmurce itak razmemo Lu. Tuede z nas se druge regije delajo norca, ka nas ne razmejo pa eno pa drugo. Samo potrudete se trbej pa spoštovate človeka, pa se ide :)

 27. roberto pravi:
  25.5.11 ob 22.12

  Ker je vsak teden ista tema bom tudi jaz ponovil. 16.5.11 ob 20.15
  roberto pravi:

  Luciene je glede na naso (slovensko) formulacijo tujcev in njenih starsev cefurka. Zato tudi njeno zelo slabo poznavanje spolov in ed., dv. mn.

 28. Andy pravi:
  25.5.11 ob 22.43

  @Majda
  - samo se kažeš kako si nerazgledana : pojdi v Italijo,Španijo in boš vidla da jih zelo malo govori tuj jezik - še sploh pa v Ameriki,Angliji,Avstraliji,
  - če ti nekam prideš, moreš s spoštovanjem do države in naroda govoriti njihov jezik .... pojdi v Ameriko in reči , govorite v mojem jeziku , pa boš vidla kaj ti bodo rekli - To je Amerika, tu se govori angleško, mi smo najboljši , vse druge države so gnile

 29. apache pravi:
  26.5.11 ob 01.43

  za bosanko govori dobro angleško in dobro slovensko

 30. majda pravi:
  26.5.11 ob 01.47

  @ andy sam to ti lohk recem da si ozkogledni kmet z tipicno slovensko zagovedano mentaliteto!! Ze 8 let delam na ladji, vidla sem vec sveta kot ga bo kdorkoli od ovih
  pametnjakovicev
  ki se sopirijo tu gor. Zal se nisi prisel dlje od spanije in italije, US se verjetno videl nisi, kajti potem bi vedel da pri nekaj 1000000
  manjsinah ki tam zivijo sploh nihce ne uporablja ang. Miami- downtown je kot J. Amerika, spanscina je skoraj uradna, ang. sploh ne cujes do West Miamija..Kubanci in Mehicani so majority...California- Asian minorites, ang. nekateri po vec desetletjih zivljenja se vedno ne znajo!!! pejt malj dlje od Evrope pa si poglej realno situacijo...sama govorim tekoce ang. in fr. ter se hocem nauciti se spansko ker ti poleg ang. se najbolj koristi v svetu, sploh ko krizarimo J. Ameriko!! Smilite se mi slovencki ki ste tok ponosni in zabiti da se niste zmozni naucit enga tujega jezika razen hrvascine , hudo ste pa uzaljeni ko ena Lu, ki je veliko naredila da se je naucila tezek in etnicno povsem drug jezik, naredi kako napako pri sklonu. Bi vas rada cula govorit ang. in v tem jeziku javno nastopat, haha...vsakic ko se vrnem v SLO komaj cakam da grem nazaj ker vidim da se zagamana slovenska mentaliteta ni nic spremenila...ozkogledni Slovenci, ki ne maramo tujcev in ne podpiramo nobenih manjsin!! Pa ko se bo nasel kdo in mi ocital hitro tipkanje, slovnicne napake v pogovornem slengu in pomanjkanje sloveskih crk s stresicami , ker je moj laptop kupljen v US in ima ang. verzijo tipkovnice, vam debilom lahk sam recem da se za tak ozkogledni folk res nima smisla trudit da vas prepricam...pejte nazaj zupco jest pa govejo musko poslusat pa se kam drugam it na morje ko pa na hrvasko...pa vsaj tolk se ang. naucite da nas ne boste sramotili ce se ze s tujci pogovarjate. V US vam tega ne bodo steli kot napako, ampak vas bodo pohvalili ker ste se potrudili da vsaj osnove njihoveg jezika govorite. Americani vedno motivirajo z pohvalami ne pa grajajo kot Slovenci ki te bodo v zlici utopili ce vec znas!!!

 31. grega pravi:
  26.5.11 ob 06.16

  POZOR! Sasa in Majda sta isti osebi! Sasa oz.Majda, pojdi še enkrat nazaj v osnovno šolo, ker sploh ne obvladaš osnov slovenščine! In potem se še hvališ, koliko tujih jezikov obvladaš. Lastna hvala, cena mala.

 32. Zlato pravi:
  26.5.11 ob 06.23

  Hej, Majda, kam si pa ti hodila v osnovno šolo? A ti to kaj pomeni : ki,ko,ker,da če, vejica skače. Ti namreč vejic sploh ne poznaš. Pa tudi Španija in Italija pišeš z malo začetnico. Res, preden se še oglasiš, malo obnovi MATERIN JEZIK !!!!

 33. Linda pravi:
  26.5.11 ob 08.07

  Hej, Majda laptop kupljen v US si kupila z napako. Na tipkovnici ni tipke za velike črke! Očitno so te opeharili.

 34. Gorgonzola pravi:
  26.5.11 ob 10.12

  "...pa vsaj tolk se ang. naucite da nas ne boste sramotili ce se ze s tujci ..."
  Veš kaj Majda, če nas kdo sramoti, si to ti.

 35. Andy pravi:
  26.5.11 ob 14.22

  [email protected] - saj ravno o tem sem ti pravil, da če ti živiš v tuji državi se moreš naučit njihovega jezika , da oni govorijo špansko ni nič narobe, samo pa morejo znat tudi angleško ( ZDA nimajo uradnega jezika)
  - da pa nočejo oz. ne znajo angleško je pa razlog tudi to da hočejo odvzeta mesta in drzave spet pripojit Mehiki

  - Majda : seveda ker si prodana duša in si v tujini tiho kot miška. Pojdi v Ameriko in reči ljudem , američani ste : kmetje s tipicno s zagovedano mentaliteto!! - takoj boš dobila odpoved .... še sploh pa dobiš odpoved če rečeš da ne verjameš v boga ali če rečeš kaj čez vlado ( dobiš takoj obisk mož v črnem )
  - če je nekdo prišel pred kratkim v slovenijo se bom seveda pogovarjal z njim v angleščini - ne bom pa se z nekom ki je tu že 20 let in se noče naučit ( ker ne verjamem da ne zna, če ima moža in otroke rojene v Sloveniji)

 36. Majda pravi:
  26.5.11 ob 15.53

  @ Andy oz. Andrejcek s slovenskim imenom, ti si tolk pameten kot da bi tam delal in zivel vsaj pol lifa...US je precej vec kot si vi Slovencki ki zivite ob akcijskih filmih, obcasno v MCdonalds zavijete pa kako Coca Colo spijete in ze mislite da veste vse o Ameriki..ja pa ja!!! V 8 letih dela in lifa tam se enkrat nisem imela slabe izkusnje...prijazni, odprt narod, ki cloveka odkrito pohvali in zna motivirat! favsija ki jo poznate tu, tam ne obstaja...kdor uspe je hero, ki ga castijo, ne pa mecejo polena pod noge. Moji sefi tam so zakon!!!! Za isto delo kot bi delala tu sem tam 10x bolj poplacana in cenjena...Amerika je zakon kar se odnosov tice!
  NISEM TIHA MISKA-ce se ne strinjam bom jasno in glasno povedala in vsak predlog v teamu je toplo sprejet in sefi so celi veseli ce predlagamo spremembe...ja tiho ste vi tukaj CANKARJANSKI HLAPCI!!! Bolj vas tepejo, bolj ste tiho....zal vas vecina ne bo nikoli blizu US ,kaj sele da bi tam delali....mene ne bo nikoli nazaj, gnila drzava kot je SLO mi ni nic dala in ji nic ne dolgujem...po tem kako delajo z vami me pa ne cudi da imas izprane mozgane...mal prevec po svetu hodim da bi se pustila prodat zahojeni slovenski logiki in gnili mentaliteti...ko se vrnem v US si vsaj oddahnem...tam te nihce ne obsoja in pljuva...delo se nagrajuje in spdbuja....pa kaj razlagam vam hlapcem, ki vse veste in znate , zivite pa v eni najbolj zahojenih drzav!!! Odprite oci, pa si priznajte da niste srecni in frustracije je treba sprostit z pljuvanjem drugih...ahhhh, tolko o lepi Podalpski dezelic, ti je hiter jasno od kod gnila mentaliteta...se zacne z gnilim folkom, ki zna samo kritizirat in pljuvat!!!
  SEM PRODANA AMERISKA DUSA - S PONOSOM!!! PO 3 TEDNIH ZAGAMANE SLO , KOMAJ CAKAM DA SE VRNEM NAZAJ...VI PRODANE ZAHOJENE SLOVENSKE DUSE SE PA SE NAPREJ ZIVITE V ILUZIJI IN ZABLODAH V KAKI LEPI DRZAVI ZIVITE, HAHAHA...whatever!! Bolj bit prodana ameriska dusa , ko pa zahojeno , slovensko govedo in hlapec!!!Pa lep pozdrav in dober tek ob goveji zupci!!!

 37. Roberto pravi:
  26.5.11 ob 19.16

  J....a te gramatika. To je slovnica. Da pa si se prodala drekačem, se ni za hvalit.

 38. Andy pravi:
  26.5.11 ob 19.43

  @Majda - saj si ti hlapec , ker si se prodala in šla v Ameriko . Saj kazeš kakšen človek si, Slovenija te je zastonj izšolala in namesto da bi to vrnila državi in ljudem se prodaš in greš ven.
  Seveda so američani odprti narod, dokler ne rečeš kaj proti državi m potem imaš pa že obisk mož v črnem na domu

  - jaz ne bi šel v Ameriko pa če me 20x bolj plačajo kot v Sloveniji, ker nisem hlapec in prodana duša tako kot ti.
  Sploh pa ne v tako fašistično državo ki pobija nedolžne ljudi po celem, samo zato da bi imeli dobiček in da bi taki kot ti imeli 10x višjo plačo.

 39. Andy pravi:
  26.5.11 ob 20.07

  @Majda - že po tvojih odgovorih se vidi, da imaš sprane možgane , ker razmišljaš isto kot zabiti, zahojeni američani ko pravijo : mi sm najboljši , vse druge države so gnile
  Seveda amerika tako živi, če tiskajo denar kot WC papir , malo bodi razgledana in si preberi kaj, ne samo tisto kar slišiš v ameriških medijih. Američanov je 2% od vse ljudi na svetu , zapravijo pa več kot 50% svetovnega denarja. Zaradi njihovega
  zapravljanja je tudi sedaj gospodarska kriza, ker so zapravili 1300 milijard $ , zato tudi v Sloveniji sedaj slabše živimo, kot pred leti.

 40. xxx pravi:
  27.5.11 ob 00.14

  In USA they have Barrack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope, Johnny Cash...in SLO we have Borut Pahor, no Wonder, no Hope, no Cash..jebi ga!!!

 41. Anonimni pravi:
  27.5.11 ob 10.24

  Majda-prav zaradi takih kot si ti nam ne uspeva,ker vse kar je domačega je zanič,ceniš
  nikogar in ničesar zato je najboljše da odideš v svojo sanjsko Ameriko-prav nič te ne bomo pogrešali.Takih Slovencev tu ne potrebujemo.

 42. Anonimni pravi:
  27.5.11 ob 13.14

  Ma Lu je carica. Malo pove po svoje, se lepo posmeje, pa je. Tudi zaradi njene simpatičnosti je oddaja gledana.

 43. mobimix pravi:
  28.5.11 ob 23.12

  Sasa, majda... katastrofa obe !

 44. *zvezdica* pravi:
  30.5.11 ob 08.59

  kakor je rekla majda...v tej sloveniji je sama foušija itn....itd...hvala bogu da je šla v ameriko pa še naprej,v sloveniji itak nimaš nobene prihodnosti.vsak od vas bi šel,sam očitno nimate pogojev za to,al pa se mamicine srajčke prevč držite!!!pa lp

 45. Aq pravi:
  30.5.11 ob 09.07

  Če bi bil jaz 20 let v Ameriki, bi govoril odlično slovensko. Ker v tem je point tega showa...

 46. Andy pravi:
  30.5.11 ob 14.12

  @zvezdica - kje ti tu prosim vidš fovšijo ... a mi smo ji fovš zato ker slabo govori slovensko ????
  V sloveniji da ni prihodnosti, ja samo za lenuhe ... v ameriki je še
  več konkurence in s tem še več tako imenovane vaše fovšije.
  Oz. jo je še več, samo oni tega ne mečejo ven tako kot vi v vsaki novici in komentarju. Nekomu nekaj ni všeč in že napišete da je fovš , nekomu ni všel ena misica in že hitite pisat - ja zato ker si ji fovš . Nekomu ni všeč en pevec in že pišete, ja zato ker si mu fovš - joooj že nehajte enkrat s tem.
  Malo si preberite koliko fovšije je šele v ameriki ... ko so se morali ljudje ki so naprimer postali slavni odselit iz kakšnega mesta , ko so postali slavni ... ker niso mogli več zdrzat nadlegovanja, maltratiranje in znašanja na njihovimi otroci.
  Zakaj pa mislite da hodijo od bogatih v zasebne šole, ker bi jih v državnih kamor hodijo "revni stepli vsak dan

 47. Pika pravi:
  30.5.11 ob 17.42

  Bravo Zvezdica- bingo...samo komentarje preberem, pa mi je takoj jasno s kakimi bednimi primerki se tu lahko ubadaš!!! Andy je pa zakopleksano, nesposobno leno teslo, ki je verjetno na sociali in nima drugega v lifu kot, da pljuva po bolj uspešnih od sebe. Ti lohk samo sanjaš tujino, takega idiota z negativno miselnostjo in frustracijo v US še za smetarja ne bi vzeli. Veliko ti pove že dejstvo, da pljuvaš folk, ki je pri vsej konkurenci tam uspel in ima zavidanja vredno kariero. Ameriko lahko samo sanjaš na zemljevidu, itak nisi sposoben, da bi doma kaj naredil, v konkurenci tam bi pa zginil...te 5% ne bi nihče j....!!! Svaka čast vsakemu, ki tam uspe, vi zakomplekasni, leni govedarji pa sedite doma in mamici jočite....pa svoj bes in frustracije na kakih forumih izjokajte pa se od fovšije požrite!! Andy , ti pa raje kakega koristnega dela prim, da od kompleksov pa fovšije ne boš crknu, kmetevzar zagamani!!

 48. Veseljak pravi:
  30.5.11 ob 18.07

  Ovi Andy je res tako pameten, da ti slabo pride...misli da je BOG I BATINA a v resnici je niko i ništa pa se si na tak način nizek, bolni ego dviguje...če bi bil sposoben bi kaj več naredil kot da joka doma pa se mogoče gverilce igra v bližnjem gozdu igra al pa v fabriki šraufe štema, da preživi Sanjaj ti Ameriko, tebi ne bi čez imigracijo spustili, bi se ti pri jeziku zataknilo...tak gnil, fovš folk sam v vaško gostilno sodi, da se ga tam zapije pa komplekse s šnopsom ubija...pametni in sposobni so neki naredili iz sebe, ti pa še vedno gniješ v svoji vasi, pa sej itak nisi sposoben kaj več...taki kot si ti so zajebali Slovensko mentaliteto...fovšija bi itak gorela, ti bi bil pa bakla!!!

 49. Ata Smrk pravi:
  30.5.11 ob 18.15

  Mislim , pa kaj ovi model Andy pol Anglešk ime korist...kr priznaj da si Andrej, a tega se pa sramuješ al kva??? American wanna- be, pa en zarukan Slovenceljn ko čez hrib ne vidi, ko je prečorav!!! Lu pa kr puste na mir, fajna baba, prav simpatična pa hecna!!

 50. Poet pravi:
  30.5.11 ob 19.24

  Andy, svojo slovnico -velike začetnice pa leporečje si raje poglej. Si kot polpismen, z prilagojeno osnovno šolo...ne zamerim tujcu pa zdomcu, takemu napuhlemu petelinu ki pa vsem povprek pamet soli pa skoraj morem spregledat...Lucienne pa je zakon-lepa, zabavna in talentirana...kritizirajo samo nesposobni!!!

 51. *zvezdica* pravi:
  30.5.11 ob 19.26

  ja [email protected]šija ja!!!!!!!vsepovsod...ker ste bedni ker nimate sami nothing!!!!!!

 52. xy pravi:
  30.5.11 ob 19.39

  Sam polpismen zarukanc s hribov kaj pa druga...maš prav Zvezdica glede vsega!!!

 53. Andy pravi:
  30.5.11 ob 20.22

  @zvezdica,pika : povejta kje sem kaj napisal , kar se šteje pod fovšijo in kje sem pluval čez Luciene.

 54. americanos pravi:
  30.5.11 ob 20.47

  saša, majda in pika so osebe z isto maternico.

 55. Pika pravi:
  30.5.11 ob 20.54

  Ja valjda...tvoja mama je pa spermije od Jetija dobila...če je ni ET prej posilil!! Pol pa dobiš debila ala Americanos!!

 56. Andy pravi:
  30.5.11 ob 21.54

  te pika,majda,zvezdica itd. kar nekaj pišejo ... jaz napišem svoje mnenje in one me napadejo z vsemi topovi njihove hudobije.
  Tu se kaže kakšne so v resnici.

 57. ata smrk pravi:
  30.5.11 ob 22.21


  @Andy Marš na kmetijo gnoj pucat, boš vsej kaj koristi naredu...sam se poglej gnoj debilni kok ti druge napadaš pa zmerjaš. Zasmrdi ko se tu gor pojaviš...bi te okrog buče poknu!

 58. Andy pravi:
  30.5.11 ob 22.41

  @ata smrk - ti si pa pojdi gnoj iz ust spucat , ker iz tebe prihaja sama umazanija in hudobija
  Se vsaj kažeš kako si nerazgledan , da zaničuješ kmete . Če nebi bilo kmetov, tudi ti nebi imel kaj za jest. ( nisem s kmetov, da ne boste spet pisali kakšne neumne komentarje)

  - napiši kdaj sem koga napadel ali zmerjal ???

 59. ata smrk pravi:
  30.5.11 ob 23.16

  @ Andy maš kr prou ZA KMETA SI PRESLAB PA ZABIT, so bolj civilizirani od tebe. Poglej si svoje komentarje, Majdo si napadu , ker je svoje mnenje pa izkušnje napisala. Ma ženska že prav, ne bi tam ostala pa delala. Vse ko se ne strinjajo s tabo napadeš...Marš v eno gorsko votlino pa tam pamet sam sebi soli pa se skrij, da te civilizacija ne dobi..folk ko ma pa več pojma od tebe pa pust na mir. Pravi loser ko cele dneve doma na kompu visi pa TV pa sere vsakemu tu gor. Smrkvc smdljiv bi te nabil, rajš si ga zdrki na ne boš tolk zafrustriran...baba te itak nobena ne trpi. Pa brat se nauč, da se boš spomnu kaj si pisal...taki klastrofobni gnoji kvarijo Slovenijo!

 60. Andy pravi:
  30.5.11 ob 23.22

  @ata smrk - preberi si bolj točno, ona je naprej mene napadla in me žalila

 61. xyx pravi:
  30.5.11 ob 23.40

  Hahaha...tu se pa dogaja. Ovemu liku Andy-ju bi mogli dostop na splet prepovedat. Resna grožnja, že itak gnili Slovenski mentaliteti. Da bi dobil dostop do orožja bi vse tujce pa bolj pametne postrelil. Eni komentarji tu gor sam kažejo na idiote in klastrofobe, ki obsojajo ljudi, ki so neki naredili. Zamislite se Slovenci...tu se začne, ko napadete nekoga, ki je bolj razgledan in ima respekt do tujcev in njihovega znanja.


 62. xyx pravi:
  30.5.11 ob 23.45

  Aja, pa po moje so vsi ovi "haterji" eni debeli, zakopleksani špeglarji, ko nobene bejbe ne morejo dobit, pol pa vse tu gor pljuvajo in cele dneve visijo na netu...get a life!!!

 63. Andy pravi:
  31.5.11 ob 00.02

  xyx - ti imaš že privide, kdaj se napisal da imam kaj čez tujce ???

  - edino kar sem napisal o Luciene je , da bi lahko boljše govorila slovensko če je tu že 15 let
  - saj je glasbeno izobražena in je povsem upravičeno
  v žiriji .Ima veliko glasbene kilometrine , tako da vsak njen komentar je upravičen , ko nekomu reče da poje v redu ali slabo

 64. americanos pravi:
  1.6.11 ob 21.53

  xyx, saj veš, da imaš veliko nickov.