Kvak.com

Nacionalka: letita Tjaša Železnik in Maša Kljun, svojo oddajo bo dobila Anja Tomažin

torek, 7. junij 2011
NLP, TLP, Anja Tomažin, Maša Kljun, Tjaša Železnik, Lado Bizovičar
Na RTV Slovenija so potrdili, da se s poletjem poslavlja nedeljska popoldanska oddaja NLP, ki je bila naslednik bolj popularnega TLP-ja. S tem se vsaj zaenkrat končuje TV kariera igralke Tjaše Železnik, odhaja pa tudi družabna kronistka Maša Kljun. Kot se že nekaj tednov govori, pa se na nacionalko vrača Anja Tomažin, sedaj Anja Križnik Tomažin, ki pa se ji zagotovo ne bo pridružil nekdanji sovoditelj Lado Bizovičar. (vir: pozareport.si, Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Zlobnež pravi:
  7.6.11 ob 15.41

  Ah, ta NLP. Le kdo v Sloveniji ima tako zavoženo življenje, da bi celo nedeljsko popoldne zdržal ob glednju takšnega sranja? Voditeljica lepo izgleda - dokler ne odpre ust. Njen (davno pozabljeni) bivši sovoditelj je bil pa sploh poden.

 2. nedelja pravi:
  7.6.11 ob 17.23

  Se strinjam, res dolgocasna oddaja, kot tudi vse ostale na nacionalki, zal.

 3. godrnjalo pravi:
  8.6.11 ob 08.08

  Nedeljske popoldanske oddaje res nimajo pravega smisla za večino TV gledalcev, saj je veliko lepše in bolj smiselno nedeljsko popoldne preživeti v naravi v družbi prijateljev. Da se bodo gledalci odpočili od afektiranih gospodičen Tjaše in Maše je pa že skrajni čas.

 4. ja pravi:
  8.6.11 ob 09.56

  ja, se strinjam, kar naj ukinejo to nedeljsko oddajo in predvsem igralko Tjašo, ki ne paše za voditeljico - ima tremo in ni primerna za to!
  Anja Tomažin, ki je vodila takratno NLP je bila zelo primerna voditeljica, simpatična, sproščena in nemoteča!!!!
  Tjaša in Maša nista za to!!!!

 5. Mini pravi:
  8.6.11 ob 13.45

  Z Ladom in Anjo je šlo, potem pa bi odajo morali ukiniti.

 6. Jerneja pravi:
  8.6.11 ob 16.37

  Vau ... izgleda, da sem edina, ki ji je bila oddaja dejansko všeč. Se pravi tisto, kar je bilo vodenega. Meni se je zdelo fantastično. Čeprav moram reči, da je bila tudi Anja na TV kar ok. Veliko bolj, kot sicer v resničnem življenju, kjer je znala biti prava "tačnica". Bom pogrešala Tjašo Železnik, res.