Kvak.com

Nana Zeneli: boji se Geninega maščevanja

sreda, 8. junij 2011
Nana Zeneli, Gena Zeneli
Nana Zeneli dober teden po ponovnem brutalnem pretepu s strani njenega že bivšega moža, trepeta, da se ji bo Gena Zeneli maščeval: "Gena za zdaj prepoved približevanja upošteva, se pa ne slišiva in nimava nikakršne komunikacije, čeprav sem še teden dni pred dogodkom ponosno razlagala, da sva vse  sporazumno rešila, kako sva zrela, da sva lahko za zgled vsem parom, ki se ločujejo, še na kavico sva šla in podobno, zdaj pa se je vse sesulo kot hišica iz kart. Tako zelo sem žalostna in razočarana, da se ne da opisati." Prav tako pa Nana še vedno ne komunicira z mamo, ki je bila ves čas proti njeni zvezi z Geno: "Ne, mami se mi še ni oglasila. Veste, kaj si najbolj želim? Da mi moja mami nikdar ne bi očitala: 'Saj sem ti rekla, da bo tako.' Te izjave ne maram. Pa še nekaj si želim, da bi prodala to stanovanje, ki je uradno njeno, ker me duši; živeti v njem, čeprav je bilo 15 let sicer več lepih kot grdih spominov, je zelo boleče. S tem bi mi naredila velikansko uslugo in takrat bi zadihala na polno. "  (vir: Nova)
Komentarji:
 1. Striček Cviček pravi:
  8.6.11 ob 11.05

  Ji ni všeč stavek "a sem ti rekla"? S stanovanjem pa ne bo šlo kar tako, sigurno si ga lasti tudi Gena. Hudi časi prihajajo za našo Nano. Vrzi karte in povej kakšni, tetka Tončka.-)

 2. *zvezdica* pravi:
  8.6.11 ob 11.22

  hhhhhhaha ...no teta tončka;)))

 3. Peter pravi:
  8.6.11 ob 12.36

  " ... kako sva zrela ....", ej, pa ta ni pri čisti pameti.

 4. hi hi pravi:
  8.6.11 ob 13.42

  kravetina! ta gena je pa veliko prestal zaradi nje, svaka mu čast, da je tako dolgo zdržu !

 5. haha pravi:
  8.6.11 ob 13.55

  še ena nikoli odrasla najstnica v podobi ženske. Je mati, ima otroke, Gena je prebolel raka, ona pa sanja kako jo duši stanovanje?
  Sploh pa ni ne prva ne zadnja, ki je, ko so otroci malce zrasli, ugotovila, da v takšni zvezi ne more dihat, da si želi še mal avantur preden se postara. Kaj je s temi ženskami? Naj se zdivjajo in izživijo svoje fantazije preden se odločijo za družino, ne pa da jih potem čez par let skupaj s hormoni začnejo še čustva metat na vse strani.

 6. Fina pravi:
  8.6.11 ob 14.34

  Kako je to stanovanje mamino, če je v BB priznala, da živijo v podnajemniškem stanovanju????

  KOLK TA ŽENSKA LAŽE

 7. tija pravi:
  8.6.11 ob 15.25

  Nana razumem vašo stisko,ampak zakaj nam to razlagate.Uredite svoje življenje tako da tudi vaši otroci ne bodo trpeli.Ker to kar delate sedaj je ena velika napaka-ne izpostavljajte svoje družine kar naprej.Samo poglejte koliko grdih komentarjev ste deležna.Vsaj to si prihranite- če se umaknete daleč stran od medijev.Srečno!

 8. booogo pravi:
  8.6.11 ob 15.57

  to kar ji lahko naredi šipac ni še nič naspram temu kar jo čaka v življenju. Tereza K. je pela SVE SE VRAČA SVE SVE PLAČA...........lalalalala........joj črni dnevi

 9. booogo pravi:
  8.6.11 ob 16.03

  http://youtu.be/kejeV60dwTY

 10. Mija pravi:
  8.6.11 ob 19.07

  Pa koga sploh zanima ta ženska? Povsod se samo o njej piše. Mnogo je parov, ki se razidejo, pa se dogovorijo med seboj in nikogar ne obremenjujejo s tem, pri nas pa se vse vrti okoli te Nane. NEHAJTE ŽE, KER NAS ONA NE ZANIMA!!!!!!!!!! 11. Anonimni pravi:
  8.6.11 ob 19.11

  Kdo pa je sploh Nana Zeneli? Kaj je ta oseba v življenju takega naredila, da bi jo morali poznat? Napisala je en "trash", posedala v dveh BB-jih in nam razlagala, kaj vse si bo dala popravit. Niti enkrat ni pomislila, da bi morda lahko tudi z delom prišla do denarja za preživljanje, če že sebe ne, pa vsaj otrok. Ne, raje je razlagala, kako z možem 3x na dan sexata in visita na FB-ju!!! Sploh pa dvomim, da je šlo tukaj za kakšno nasilje, ker edino kar ta oseba zna, je to, da laže in to tako, da sama sebi verjame. Kaj pa če je to spet samo način, kako na lahek način prit do denarja???

 12. pehta pravi:
  8.6.11 ob 19.54

  a vsak dan nore gobe je da se ji skoz dogaja al se je že rodila zmedena

 13. Anonimni pravi:
  8.6.11 ob 20.32

  kje ma zdej alaha ki ga je tolk omenjala

 14. neja pravi:
  8.6.11 ob 20.55

  Meni je tudi čisto mem, da nam vsem razlaga kako in kaj počne Gena z njo, kaj dela njena mama, kako je v stanovanju, ubogi otroci, ki imajo takšno mamo, ki ne zna držati jezika za zobmi in vesoljnemu svetu razlaga kako je pri njih.

  Namesto, da bi malo razmislila kakšne napake je delala do sedaj, jih zopet ponavlja in univerzum ji bo dajal ves čas enake lekcije, dokler ne bo nekoč nekega dne ene osvojila. Potem pa se ji bo življenje spremenilo, do takrat pa....

 15. Kr neki pravi:
  8.6.11 ob 20.57

  Men ste pa vsi glupi, ki se osredotočate na Nano, jo neki obtožujete. Pozabljate da je Gena tukaj sralo

 16. kekec pravi:
  8.6.11 ob 20.57

  za vsako lukno se najde klin

 17. negativc pravi:
  8.6.11 ob 21.40

  Gena je itak drek, ampak z Nano pa edino on zna kot je rekel na BB. Temu takrat ni ugovarjala, torej pustimo on že ve kako ravnati z njo.

 18. negativc pravi:
  8.6.11 ob 21.48

  Ta dva me spomnita na to kako sta Boško in Joško po dolgih letih na samotnem otoku ulovila zlato ribico. Da bi jo spustila jima obljubi vsakemu po eno izpolnjeno željo. Pa pravi Boško: dej naredi da bom spet doma pr ženi, otrocih....puf in zgodilo se je. Zlata ribica mu je izpolnila željo. Potem pa reče :Joško pa tvoja želja? On pa ves objokan reče: Zdaj pa sem tu tako sam, oooo prooosim naredi da pride Boško nazaj.

 19. Kr neki pravi:
  8.6.11 ob 22.50

  negativc,

  Gena očitno ne zna z njo glede na to, da sta se ločila in da jo je pretepel, beri: je bil tako nemočen, nesposoben in ni vedel, kaj naredit.

 20. vem pravi:
  8.6.11 ob 23.29

  vem, da se ne smem "vtikati", vendar, ko sem to prebrala - mi ni jasno sledeče: zakaj take osebne zadeve "prihajajo" v javnost ???
  Bolj, ko se vtikajo tuji ljudje, bolj vse "gori". Zato bi bilo idealno, da bi Nana raje osebne stvari govorila SAMO Z OSEBAMI, KI JIH POZNA IN JIM ZAUPA !!!!

 21. Striček Cviček pravi:
  9.6.11 ob 07.08

  Vrgel sem karte in slika se je izjasnila. Tetka Nana bo v kratkem dobila obisk, obiskovalec pa se imenuje rubežnik, he he, hik

 22. negativc pravi:
  9.6.11 ob 08.43

  Tončka, saj vemo da edino ti vse razumeš. Saj se vidi, kristalno jasno je da si zrolana.

 23. Striček Cviček pravi:
  9.6.11 ob 09.13

  Evo dokaz, da sta tetki Tona in Nana isti osebi. Karte sem vrgel za Nano (07.08), odgovarja pa Tončka (07.33).

 24. negativc pravi:
  9.6.11 ob 09.21

  Jap, res je tudi moje karte tako kažejo.Hop Tončka pa te imamo.

 25. Striček Cviček pravi:
  9.6.11 ob 11.18

  Ja ja, ujel smo lisičko prasičko, zdey sigurn tuhta, kwa bo kwaknla, he he, hik

 26. helena pravi:
  9.6.11 ob 11.19

  Nana vseh teh komentarjev ne bi bilo, če bi svoje težave reševala sama in jih ne bi obešala na veliki zvon. Smiliš se mi, sama si brez tistih tapravih prijateljev. Poišči si nove in zaživi svoje življenje na polno. Predvsem pa pokliči čimprej mamo, priznaj da si naredila napako, saj nisi prva ne zadnja. Iz izkušenj se učimo. Želim ti vse dobro.

 27. Care pravi:
  9.6.11 ob 11.24

  Še premalo te je šiptar nalamal...še nisi skapirala da si velika nadloga in razvajena rit...takega zmaja si ne želi nobeden moški pa tudi šiptar ne :)))))

 28. negativc pravi:
  9.6.11 ob 12.11

  Care , Gena tako kaže kako ima rad Slovenijo. Prej je Nana dobla 3xna dan sex, potem pa 3xna dan po hrbtu. Ma za nč sta Gena in Nana.
  .....kot hišica iz kart...
  bla,bla bla govori kot da smo vsi zrolani, nekaj nekje prebere bunka neumna, potem pa to proda naprej.

 29. negativc pravi:
  9.6.11 ob 12.14

  Naslednje leto pa bo spet govorila: Oh vse je bila pomota, z Geno sva vse poštimala, oh tako se ljubiva, načrtujeva.... ,saj sva vendar odrasla

 30. Striček Cviček pravi:
  9.6.11 ob 12.24

  Men se pa nič ne smili ta tetkica. Sam spomnite se, kako je grdo ogoljufičila Urško za knjigo. Užgi po siromaku, če je še kaj ostalo od nje, odkar jo meljeta Gena in rubežnik.

 31. negativc pravi:
  9.6.11 ob 12.43

  gena še bo dobil svojega alaha iz nje ne da ne bi dobil pol stanovanja.

 32. helena pravi:
  9.6.11 ob 12.44

  prasci moški, a se vam nič ne smili

 33. Manica pravi:
  9.6.11 ob 15.14

  Ravno mi je pri pospravljanju prišla v roke revija Lady iz lanskega decembra kjer Gena na veliko razlaga, kako hočejo uničiti njuno družino in kako se imata rada. Ja da padeš dol. Potem pa batine.
  Zaradi otrok ne bi smela prati perila v javnosti. Naj pristojne službe ukrepajo, ne pa da zaradi lastne promocije nastopata v tabloidih.
  Probleme je potrebno reševati, kajti nekega dne pride vse za teboj.
  Nana prekini z mediji, obrni se na prijatelje, družino in končno tudi na otroke ter začni na novo. Probleme ti ne bodo reševali mediji, jih boš morala le sama.

 34. Striček Cviček pravi:
  9.6.11 ob 15.16

  Dnarja lohka skup vržem sam za eno knjigo, tko da ne vem, al bi "kupila" tvojo, al raj še mal dodam, pa počakam Genino.

 35. žaba pravi:
  9.6.11 ob 15.17

  tu in tam pogledam komentarje pa se mi kozla. knjigo o čepinovi ki govori samo o fuku lahko prebere in razume se osnovnošolček. tebi tona oziroma nana predlagam da ne daješ več komentarjev, ker se bomo izbljuvali. kolikor poznam vedeževalke so vsaj na kulturni ravni, kar za tebe ne moremo govoriti. si še daleč od vedeževalke prej si bližje primitivki ki strela bedarije. se vidi da imaš najnižji IQ. sem zasledila da imaš IQ na ravni sobne temperature kadar je najbolj mrzlo. daj se že enkrat odmakni od tvojih komentarjev, da te res ne bomo odkrili, saj verjetno veš da je danes tehnika na višku. delamo na tem da te razkrinkamo. gnus.

 36. Striček Cviček pravi:
  9.6.11 ob 15.23

  IQ Urška minus IQ Cimerotič = IQ Nana in Tona skupaj, he he, hik hik

 37. negativc pravi:
  9.6.11 ob 16.40

  Tončka če bi spoštovali tvoje komentarje ne bi ves čas pljuvali po njih. In tvoja mojstrovina pisanja knjige o Čepinovi ni vredna ničesar. Sprijazni se.

 38. ma vi niste resni pravi:
  9.6.11 ob 19.19

  folk, vi res niste resni. A ne bi raje živeli svojega življenja in se ne ozirali na razne Tončke in pijančke stričke cvičke

 39. negativc pravi:
  9.6.11 ob 21.04

  butelj kateri si, če na tekmovanju prehitiš drugega?

 40. točno to pravi:
  9.6.11 ob 21.30

  Kdo pa je sploh Nana Zeneli? Kaj je ta oseba v življenju takega naredila, da bi jo morali poznat? Napisala je en "trash", posedala v dveh BB-jih in nam razlagala, kaj vse si bo dala popravit. Niti enkrat ni pomislila, da bi morda lahko tudi z delom prišla do denarja za preživljanje, če že sebe ne, pa vsaj otrok. Ne, raje je razlagala, kako z možem 3x na dan sexata in visita na FB-ju!!! Sploh pa dvomim, da je šlo tukaj za kakšno nasilje, ker edino kar ta oseba zna, je to, da laže in to tako, da sama sebi

 41. žaba pravi:
  10.6.11 ob 06.06

  kako je kaj tona čarovnica, kaj smo ti stopli na rep. žalostno da si pri teh letih tako otročja gospa nanika. gnus od gnusa si, oprosti še žabe so bolj simpatične. raje bi imeli žabe doma kot pa tebe v špajzi.

 42. abc pravi:
  11.6.11 ob 11.20

  pa idi že enkrat v p.m. in lepo se imej.

 43. abc pravi:
  11.6.11 ob 15.26

  kaj še nisi šla. verjetno ne, ker še vedno smrdi po tebi v sloveniji.

 44. holivud pravi:
  11.6.11 ob 23.24

  Tona je ena navadna stara vešča, ki je tečna kot drek pa še po menopavzi smrdi.

 45. za Pikico pravi:
  12.6.11 ob 20.25

  Pikica, ti si torej vedeževalka Tona? :)

 46. Omg pravi:
  13.6.11 ob 14.13

  Prav uživam v branju komentarjev Pikic in raznih Ton. Ker je to ena oseba. Pa draga Nana, Pikica ali Tona napiše se Hollywood. Tam pa imajo dovolj raznih zvezd in wanabe zvezdic.

 47. abc pravi:
  13.6.11 ob 14.57

  nana in tona sta slekli kačjo kožo in se prelevili v pikico. kako se tej ženski ljubi svoje negativne trače brati. jasno se vidi da samo sebe kaže v pozitivki.

 48. Samo ena taka pravi:
  14.6.11 ob 16.32

  Upam, da je Nanina mama tako pametna, da stanovanja ne bo prodala. To stanovanje je varnost njeni neumni hčeri, kar je tudi prav.
  Morda Nana želi, da mama proda stanovanje in ji da denar?
  Ko bo padla na dno se bo začela dvigovati. Kot narkomani.

 49. abc pravi:
  15.6.11 ob 06.26

  kako si pikica? greš kaj v hofer?

 50. Anonimni pravi:
  15.6.11 ob 09.43

  Pikica, po izrazu tovarišica si nam dokazala, da si odrasla oseba :)

 51. Vi ste bolani pravi:
  15.6.11 ob 21.39

  (brez komentarja)

 52. RABITE POMOČ? pravi:
  16.6.11 ob 08.32

  Ste ali ste bile žrtve nasilnega partnerja? Se želite za vedno rešiti vloge žrtve?Se borite z depresijo, napadom panike, fobijami? Imate težave v partnerskem odnosu?

  Vabiva vas, da se nama pridružite na delavnici 1.7.2011, kjer bomo prišli do razlogov zakaj se to dogaja vam in poiskali rešitev, da izstopite iz kroga nasilja! Pomagali vam bom, da najdete moč v sebi, da pričnete živeti življenje, ki si ga želite in zaslužite! Cilj delavnice je, spoznanje, kaj lahko same naredite, da se rešite nasilja in najdete razlog zakaj se to dogaja ravno vam.?

  Za prijavo na delavnico izpolnite partnerski vprašalnik (velja za vse, ali ste v zvezi ali ne), ki ga dobite na spletni strani inštituta INSIOR.EU in ga prinesete s seboj na delavnico. Partnerski vprašalnik obsega cca. 100 vprašanj in zajema vsa področja vašega življenja. Iz odgovorov se jasno vidi kje so težave in je enakovreden 10 terapevtskih ur ( prihranite cca.500 eur ), na podlagi tega lahko na delavnici takoj začnemo konkretno reševati težave!

  Cena delavnice je 50 eur (v ceno je že vračunan partnerski vprašalnik 24 eur), ko izpolnete vprašalnik pošljite potrditev za obisk delavnice na [email protected] in e-mail na katerega je bil poslan partnerski vprašalnik.Ne bo javno, ker ne želiva nikogar izpostavit in bo diskretnost zagotovljena.