Kvak.com

Julija Kramar - ni šla na pogreb

torek, 28. junij 2011
Julija Kramar, Slovenija ima talent
Julija Kramar je še vedno pretresena po nenadni smrti partnerja. Ker je bil po rodu Italijan, je bil pokopan v Milanu, od koder izvira njegova družina. Pogreb je bil v soboto, le en dan pred finalno oddajo Slovenija ima talent in Julija se raje ni odpravila na naporno pot, čeprav se boji, da bi bil ta njen korak napačno razumljen. Od partnerja se je tako poslovila kasneje in na svoj način. (vir: Nova)
Komentarji:
 1. franci pravi:
  28.6.11 ob 08.12

  To je pa res pomembna novica, kaj boste še našli...

 2. tija pravi:
  28.6.11 ob 09.13

  to je bila izključno njena odločitev in pustimo jo pri miru-gotovo ji ni lahko

 3. ozy pravi:
  28.6.11 ob 09.18

  Naj razume kdo kar hoče, oz. kakor hoče. Ona ve kaj in kako. Tudi njegova želja je bila, da nastopi in zmaga. Ona ga nosi v srcu in žaluje za njim. Doma lahko prižge svečko v njegov spomin in to vsak dan tako, kot delamo mnogi, ki nismo blizu, da bi to naredili tam kjer počivajo naši dragi.

 4. :O pravi:
  28.6.11 ob 11.16

  Ne morem vrjeti, res da je to njena odločitev ampak priznajmo si, da je to za slavo pa že preveč...vse je zmanipulirano.... če nebi povedala novice o moževi smrti ne bi zmagala...!!! Jaz če bi mi umrl mož niti slučajno nebi mogla prepevati...ne obstajajo takšni ljudje z takšno močjo, z psihološkega vidika to ni možno!!! Kako se lahko dan po pogrebu na talentih še tako sladko smejiš? Kje so vrednote, norme??? Kam gremo? Žalosti me, da to celo odobravate...!!Nedobustno je kaj se dogaja

 5. Amater pravi:
  28.6.11 ob 11.37

  Bodite tiho tisti, ki ne poznate zgodbe in celotnega ozadja. Ta njena odločitev je bila glede na okoliščine in celotno zgodbo vsekakor tehtna. Če smem dodati še svoj pogled glede pogrebov ... Na žalost so v zadnjem času pogrebi vse bolj namenjeni izkazovanju drage garderobe, klevetanju in deljenju zapuščine. Osebno se rajši poslovim od osebe na svoj, edinstven način.

  Pa brez zamere :)

 6. Manica pravi:
  28.6.11 ob 11.46

  :O pravi:
  Ljudje smo različni. Nekateri žalujemo sami, v srcu in na svoj način, drugi žalujejo na bolj teatralen način. Ne eni niti drugi pa niso obsojanja vredni. Vsak ima pravico do lastne izbire.
  Julija je pa zmagala zaradi izjemnega talenta in glasu. Favoritka je postala že z svojim prvim nastopom.
  Pa še to bi dodala, da je veliko ljudi, ki svojo žalost izraža z petjem in Julija jo je, definitivno. Kar se pa vrednot tiče so te del nje, kar izraža prav vsaka njena gesta.

 7. Anonimni pravi:
  28.6.11 ob 11.49

  Na tem forumu je tako skupno enih deset mandeljcov,ki vedno komentirajo.Med njimi je enih osem takšnih,ki vedno negativizirajo vsako stvar,mogoče sta dve osebi,ki res objektivno napišeta o vsej stvari in nista nikoli žaljivi.
  Julija ne glede na vse kar se ti je hudega zgodilo v življenju,ti na nadaljni poti s tvojo punčko želim čimveč lepih trenutkov.Hudobni in brezsrčni ljudje se tako najdejo povsod in se povrh vsega še sprašujejo kam gre današnji svet!

 8. šizo pravi:
  28.6.11 ob 13.41

  mene edino čudi (berite da nimam pojma) v kakšnih odnosih je bila s partnerjem in njegovo družino?
  danes so pretežno žarni pokopi, torej dan dva pozneje ne bi igrala vloge. očitno ga je pokopavala 'družina' v milanu, katere del šr bolj očitno ni bila julija?!?
  sam svojega partnerja, pa čeprav mrtvega, ne bi kar poslal družini...

 9. Anonimni pravi:
  28.6.11 ob 15.20

  Vir: Nova. Beri: vzemi z rezervo.
  Dokler Julija sama, če sploh kdaj, ne razloži kako in kaj je bilo s tem njenim partnerjem, v kakšnih odnosih je bila z njim in njegovo družio itd. itd. je itak brezveze obsojat in natolcevat. O mrtvih samo dobro. O žalujočih prav tako.

 10. Anette pravi:
  28.6.11 ob 16.58

  razumem da bi si on želel da ona nastopi in zmaga a res je čustveno in psihično nemogoče tako sprejeti smrt nekoga, partnerja. Zelo čudno. Vsi vemo kako vpliva smrt na človeka. Ko človek izgubi hišnega ljubljenčka je potrt, ne pa da tako hladno prenese smrt partnerja. Halooooo. Pač njena čudna odločitev

 11. zoki pravi:
  28.6.11 ob 18.09

  Je mogla biti pa res velika ljubezen,da ni imela časa za pogreb.Bolj važni so bili Talenti,seveda.Zmago je dobila iz usmiljenja.

 12. jani pravi:
  28.6.11 ob 22.47

  tudi meni je takoj prišlo na misel, da v taki situaciji ni bilo normalne ljubezni.
  Kako je lahko ta Julija na prvo mesto postavila nastop na talentih?
  Na prvem mestu bi moral biti pogreb partnerja!!! Tukaj denar in slava odpadeta.

 13. Tasha pravi:
  29.6.11 ob 00.16

  Sam res no, a imate kej logike?? Na prvo mesto je postavila talente, ker so ji priprave vsaj kanček omilile bolečino, ki jo je čutila. Ne vem zakaj naj bi to bila napačna odločitev.
  Če je ni bilo na pogreb, še ne pomeni, da se nista imela rada. Ona ga je najbolje poznala, njegove občutke, njegove želje itd. Nosi ga v srcu in od njega se je poslovila na svoj način!
  Jaz vem, da nikoli ne bi mogla biti tako močna, zato Julija kapo dol. Želim ji vse najboljše v dnevih ki prihajajo. Zmago na talentih si je pa več kot zaslužila zaradi izjemnega talenta, ki ga premore!

 14. skeptik pravi:
  29.6.11 ob 08.27

  popolnoma se strinjam z amaterjem, Manico in enako mislečimi....Vsak žaluje po svoje ...življenje pa gre naprej.

 15. Anonimni pravi:
  29.6.11 ob 08.51

  ta veza je bila po mojem "prepovedana".Njen partner je imel verjetno še eno družino in to jo je odvrnilo od pogreba.Predstavljajte si pogreb z ženo in ljubico to ne gre-zato verjetno taka odločitev-v nobenem drugem primeru se po mojem ne moreš tako odločiti

 16. Anonimni pravi:
  29.6.11 ob 12.25

  Ah dajte no. Julija je tega svojega 4 leta mlajšega partnerja spoznala v Modeni, kjer sta se oba učila petja. Potem je ta šola propadla, Julija je postala mamica itd. Z njenim dragim jo je poleg hčerkice povezovalo prav petje. Je bil pa on precej odsoten, ker je pel na ladji. Oba sta želela v tem uspet in ker jo je pri tem tako zelo podpiral, je razumljivo, da se je odločila nastopit na talentih navkljub njegovi smrti. Mogoče je to naavdnim smrtnikom nerazumljivo, kdor živi in čuti glasbo, bo to zagotovo razumel. Zdaj pa šimfajte in natolcujte dalje.

 17. Hja... pravi:
  29.6.11 ob 13.02

  Če pa ji je rekel naj zmaga, pa je šla na njegovo željo.. Nazaj ga ne bo obudila, ne tak ne drugače, pač žaluje na svoj način...

 18. Anonimni pravi:
  29.6.11 ob 16.24

  Briga folk kako ona žaluje ali ne. Saj je niti ne poznajo. Njega še manj. To moti predvsem tiste, ki so si obetali zmago, pa nič iz tega. Slovenska estrada, wanna be estrada in potencialna estrada zna bit zelo žleht in marsikaj lansirat v medije. Kot na primer anti Lendera kampanjo pred leti. In kot da je zdaj kaj drugače? Kot da folk posluša njihove ful kvalitetne komade? Tisti, ki je kariero gradil tako, da je sral po drugih, ni bil nikoli dolgo na vrhu.

 19. Ni tako kot se zdi pravi:
  29.6.11 ob 23.56

  Vsi vi, ki komentirate, kako je možno, da je nekdo nekaj naredil, ni naredil:

  Samo za informacijo, dejstvo je, da je v primerih, ko doživiš tako hud stres, kot je smrt človeka, ki ti je bil blizu, seveda prvi velik šok, ampak ravno to je najhuje, da pridejo še težji trenutki šele čez nekaj časa. Takrat vsi ostali mislijo: "Saj zdaj je pa minilo že nekaj časa, je bolje." Pa ni tako. Žal, ni tako, kot se zdi. Šok šele kasneje pride. Julija verjetno ni dojemala, kaj se pravzaprav dogaja.

  Julija, vso srečo ti želim.

 20. hobi pravi:
  1.7.11 ob 21.07

  nevem kok je lahka to nardila

 21. metula pravi:
  13.7.11 ob 13.12

  kapo dol julija in veliko uspeha v življenju ti želim

 22. nika pravi:
  18.7.11 ob 22.57

  Ne oziraj se nazaj in glej samo maprej, bodi močna pa boš zmogla vse. Pazi na zdravje svoje in na malo hčerkico, pa bo vse okej.