Kvak.com

Mitja Okorn - vabljen v Hollywood

sobota, 2. julij 2011
Mitja Okorn
Mitja Okorn, ki trenutno na Poljskem montira celovečerec Letters to St. Nicholas, se zaveda, da mu film lahko na široko odpre vrata prve hollywoodske lige: "V Hollywoodu sem že bil na sestankih, predvsem z agenti, ki so mi ponudili režiranje tretjerazrednih filmov oziroma TV-serij. So mi pa hkrati odsvetovali, da bi to sprejel, z namigom, naj raje najprej posnamem kakšen dober film. In se nato vrnem. Z dobrim filmom bi namreč lahko imel veliko boljše izhodišče in s tem vstopnico za snemanje prvorazrednih filmov. Gre za to, da če v Hollywodu enkrat padeš med tretjerazredne režiserje, se težko še kdaj prebiješ na vrh. Zdaj mi veliko pomeni že to, da poznam pomemben krog ameriških in angleških producentov, ki me spodbujajo in pričakujejo, da se bom izkazal s celovečernim filmom, ki sem ga letos posnel na Poljskem. Tako da vse ob svojem času, v slogu angleškega pregovora »All good things to those who wait«. Ali kot bi rekli moji Poljaki: »Małymi krokami do przodu!« (Z majhnimi koraki naprej.)" (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  2.7.11 ob 05.50

  upam, da mu rata..zakaj pa ne?

 2. anonimna pravi:
  2.7.11 ob 14.47

  mitja, samo naprej! držimo pesti in smo ponosni nate! škoda, da živimo v takšni državi, ki ne podpira talente, tako da morajo v tujino po priznanja in podporo...

 3. Maja pravi:
  2.7.11 ob 16.12

  Tip se kar ne more nehati hvaliti, vendar mi je ljubše brati njegove optimistične izjave, kot pa jambranje ljudi, ki nonstop visijo v šoping centrih, imajo super avto in jokajo, da je bilo v Jugi bolje.

 4. lucky pravi:
  2.7.11 ob 22.57

  erden redkih sposobnih ljudi,ki se upraviceno pohvali,saj za svoje delo prejema nagrade,in to v dezeli,ki ga je sprejela z odprtimi rokami!Slovenija pa zopet nic,raje ga ignorirajo in namenjajo denar za brezvezne "projekte",ki so sami sebi namen.