Kvak.com

Alenka Gotar ne mara tovornjakarjev

nedelja, 3. julij 2011
Alenka Gotar
Alenka Gotar, ki je zaradi svojih obveznosti pogosto na cesti, se zgraža nad brezobzirnostjo nekaterih tovornjakarjev, ki voznike avtomobilov izsiljujejo na račun svoje velikosti: "Ne vem, kdaj bosta naši ministrstvi za okolje in promet dojeli, kar je preostala Evropa že zdavnaj: da je treba omejiti tovorni promet na naših avtocestah. Tovornjaki nam uničujejo ceste, onesnažujejo zrak in okolje, ustvarjajo nepotrebno gnečo na cestah, ovirajo splošni državni promet. Zgledujmo se po Švicarjih in Avstrijcih in preusmerimo tovor na železnico; s tem lahko morda rešimo vsaj eno slovensko podjetje." (vir: Lea)
Komentarji:
 1. kkk pravi:
  3.7.11 ob 10.35

  Alenka, imaš popolnoma prav, le da tisti, ki so za to odgovorni ali nimajo pameti, ali so pa bogato podmazani od raznih lobijev...

 2. Anonimni pravi:
  3.7.11 ob 10.58

  sej ima prav

 3. roberto pravi:
  3.7.11 ob 15.51

  Ženska se sploh ne zaveda ,da ji marsi kateri tovornjakar reže kruh.Sem voznik tovornjaka pa imam večkrat probleme iz osebnimi vozili kot pa iz tovornimi vozili.Marsi kateri voznik osebnega vozila misli,da je sam na cesti.

 4. ? pravi:
  3.7.11 ob 16.27

  kako pa njej tovornjakar reže kruh, če lahko razložiš?

 5. Anonimni pravi:
  3.7.11 ob 22.32

  Kakšna nana?

 6. janko pravi:
  4.7.11 ob 10.49

  ta baba se sploh ne taveda, kaj vse se transportira z tovornjaki. jedla pa bos govno ali kaj? pac slovenka mentaliteta na min.

 7. no no pravi:
  5.7.11 ob 10.14

  tole o tovornjakarjih je cist res.ce se kksn avto nastavi na prehitevalni pas se bo tud zlo hitro umaknil.ko to naredi tovornjakar(najmanj 5x so mi to storili par metrov pred mano) si pa srecen ce te s tem ne ubijejo.
  Plus mislim, da je bolj ciljala na onesnazenje v sloveniji kot pa same tovornjakarje.Res pa je, da bi po hitrem postopku koncali na cesti ce bi imeli v Sloveniji porihtano zeleznico.Kar bi blo cist fino in prav.Cene takega transporta plus vpliv na okolje...(da o stroskih popravljanja cest sploh ne govorimo) bi ble definitivno nizje.

 8. Anonimni pravi:
  5.7.11 ob 14.25

  še dobr da se da z železnico pridit do vsake trgovine -.-