Kvak.com

Vlado Pilja: "Maja Keuc preveč oponaša druge pevke"

sreda, 13. julij 2011
Maja Keuc, Vlado Pilja, Lepi Dasa
Vlado Pilja, ki smo ga pred leti spoznali kot lik Lepi Dasa, je imel o Maji Keuc povedati sledeče: "Maja je dobra pevka, vendar me pri njej moti to, da je premalo samosvoja in preveč oponaša tuje zvezdnike, posebej Christino Aguilera. Posledično se premalo razume, kaj poje. Zavedati se mora, da sodelovanje na Eurosongu ni dovolj, da obstaneš v glasbenem svetu dalj časa, ampak da je zato potrebno precej truda in dela. Žal je v Sloveniji preveč pevcev na kratek rok, a je Maja mlada in upam, da bo to znala s pametjo izkoristiti." Pilja se je na festivalu Ema preizkusil tudi sam, a pri tem ni bil tako uspešen kot Maja. (vir: Nova)
Komentarji:
 1. negativc pravi:
  13.7.11 ob 11.02

  zavist je že na pohodu

 2. bla bla pravi:
  13.7.11 ob 11.03

  Vlado ima na nek način prav. Ampak Maja je še zelo mlada, tudi kot pevka se še razvija. In še vedno se mi za nadaljnjo kariero zdi boljša poteza, da je nase pri 18 opozorila z barvo glasu v stilu Aguilere, kot da pri skoraj 40, zato, da bi te opazili, delaš budalo iz sebe in igraš nek butast lik Lepi Dasa. Vlado je dober pevec, ampak če odmislimo lik Lepi Dasa, do sedaj tudi on ni pokazal veliko samosvojega. Tako da, najlažje je bit pameten za druge, težje pa to teorijo sam uveljavit v praksi.
  Glede na to, da je Maja svojo pevsko kariero počasi gradila še preden se je prvič pojavila na TV, pa se mi zdi, da točno ve, kam je namenjena.

 3. se strinjam pravi:
  13.7.11 ob 12.14

  Z bla bla, ravno on, ki najbolj poskuša imitirati svetovne pevce, ima sedaj največ za pripomniti.

 4. Anita pravi:
  13.7.11 ob 13.55

  Z njim se popolnoma strinjam ampak moje mnenje je ,da se nebo nikoli spremenila.Saj veste kaj pravijo:ko ti slava stopi v glavo,ni več poti nazaj.

 5. Anonimni pravi:
  13.7.11 ob 16.55

  Popolnoma se strinjam z njim ... To je tisto, zaradi česar mi Majino petje ni všeč ... Razen približno 5 sek na žačetku novega komada, ko res poje s svojim glasom, ki ima zanimivo in dobro barvo.

 6. lenka pravi:
  13.7.11 ob 17.21

  Pa ne me basat ne pa ravno pilja se reserava pri svojih 40LETIH dela budalo iz sebe kot LEPI DASA-dober da je vseen priše k pameti in se preimenoval.Glede majči pa-je odlična pevka sam malo je res važna-pa ne preveč JI PAŠE DA NE LEZE VSAKMU U TAZADNO IN NARDI VSE ZA PREPOZNAVNOST KOT NAPRIMER NEKTERE NAŠE PEVKE K SO V VAKIH CAJTNGIH.

 7. VANJA pravi:
  13.7.11 ob 18.40

  PUSTIE MAJO PRI MIRU, SAJ JE DALEČ NAJBOLJŠA PEVKA KAR JIH SLOVENIJA PREMORE, NE PA DA VSAKEGA SAMO NAPADAJO, NAPADAJO

 8. Jao, glej, kdo se oglaša pravi:
  13.7.11 ob 18.49

  Murko št. 2.

 9. Jao, glej, kdo se oglaša pravi:
  13.7.11 ob 18.55

  Kot bi jaz kritizirala Brajkovičevo tehniko kolesarjenja, čeprav me že prvi klanec ubije. Pilja nima pevske kariere, brenka na kitaro, Dase pa je šel v pozabo. AW na kubik, Murko je napadal Verbotnovo, on pa Keučevo.

 10. bla bla pravi:
  13.7.11 ob 20.28

  Maja Keuc je očitno postala tako priročno orodje za to, da nekdo opozori nase kot priredbe Michaela Jacksona, ki jh po novem delajo vsi slave željni pevci.
  Na njej se po novem za publiciteto šlepajo vsi, od revije, ki je skoraj nihče ne bere do pevcev, ki jih skoraj nihče ne posluša. Ampak zaenkrat točke s tem pridobiva samo ona. Me prav zanima, kdo se bo jutri spet spotaknil ob njo.

 11. E2rd pravi:
  13.7.11 ob 22.31

  kdo je vlado pija,on pa res ne more ocenjevati SLOVENSKIH PEVK.KAKO BI BILO DA BI KAR NEKI BEGUNCI - PRIŠLEKI IZ YUGE KAR PAMETOVALI.

 12. bla bla pravi:
  14.7.11 ob 11.46

  Pametuje lahko vsak. To je njegova ustavna pravica. Tudi jaz in ti. In Vlado Pilja. Kako to pametovanje razumejo drugi, je pa drugo vprašanje. :)
  Vlado je dober pevec. Ni se mu treba spuščat na Majin teren, da to dokaže. In ne glede na to od kod prihaja, je njegovo petje v slovenščini resnično bolj razumljivo kot Majino. Ampak Maja je še pevka v nastajanju, zato bi ji lahko kdaj malo prizanesli s temi kao dobronamernimi kritikami, v katerih je bolj malo dobrih namenov.

 13. vaka vaka pravi:
  14.7.11 ob 13.29

  bla bla!
  Res se strinjam s teboj. V tako kratkem času ji je uspel velik met, na katerega ne moreš biti pripravljen. Po mojem občutku se drži več kot odlično, sploh glede na razmere pri nas, ki kar kipijo od negativizma. Na FB pa ima že skoraj 37.000 oboževalcev. Koliko pa ostali?

 14. KATARINA pravi:
  28.2.12 ob 13.28

  Bodomo realni, Maje Keuc se res nič ne razume. Vlaje je pa odličen vokalist!!!