Kvak.com

Maja Keuc odgovarja na govorice o zvezdniškem obnašanju

sreda, 13. julij 2011
Maja Keuc
Maja Keuc se je nemudoma odzvala na članek v reviji Lea, kjer so jo obtožili muhavosti in zvezdniškega obnašanja. Na svojem Facebook profilu je zapisala: "Če se pri nas ne želiš pojavljati v rumenem tisku, očitno pomeni, da si vzvišen in da ti je slava stopila v glavo. Članki o glasbi in ne o osebnem življenju pa so pri pevcih prav tako očitno čisto brezveze. Morda bi se kdo na drugi strani ob temle lahko malce zamislil." (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. 007 pravi:
  13.7.11 ob 16.46

  PRAV MA BABA :p

 2. chico payo pravi:
  13.7.11 ob 17.35

  ji dam v principu sicer prav, preseneča pa me njena neartikuliranost. a ne skrbi menda neka blazna ekipa za njen facebook in twitter profil? ji ne pregledajo izjav, preden se da v javnost?

 3. bla bla pravi:
  13.7.11 ob 17.50

  Maja po novem sama skrbi za svoj fb profil, je zamenjala PR. :)
  Kaj pa sploh je to neka revija Lea? A je to v rangu revije The Rolling Stone, da je res smrtni greh, da pevka ne daje izjav za njih?
  Kolikor vem skoraj vse resne slovenske glasbenike moti, da naše trač babje revije ne zmorejo narediti niti enega samega intervjuja, v katerem bi bilo vsaj 10% govora o glasbi. Čas bi bil, da se vsi začnejo tako obnašat kot Maja sicer se ne bo nič spremenilo. Pa naj imajo potem noter samo silikonske lutke, ki komajda znajo usta odpret, če jim to momentalno sploh omogoča botoks.

 4. chico payo pravi:
  13.7.11 ob 18.02

  a, potem se pa vidi, da je nihče ne cenzurira. če bo pametna, bo odslej izvajala samocenzuro - koristi.

 5. bla bla pravi:
  13.7.11 ob 20.21

  Bolj kot Maji bi včasih samocenzura zagotovo koristila kakšnim veleumnim piscem edicij Adria Media, katerih umotvori so redno povzemani na tej spletni strani. Sicer pa živimo v demokraciji. Prostora je za vse, pametne in butce.

 6. xy pravi:
  13.7.11 ob 23.13

  Maja, ne se sekirat zaradi izjav neke low low low level vredne trač revije in njenih zakompleksanih novinarčkov, ki so sposobno pisati le o temu kake barve spodnjic si je tisti dan oblekel Murkič. Članki na višji ravni kvalitete so pa za njih že preveč zahtevni.
  Maja, ti samo tako naprej!!!!!

 7. ABC pravi:
  14.7.11 ob 08.19

  Pa dejte no...ta ženska samo naklada...

 8. hej pravi:
  14.7.11 ob 10.20

  jst tud ne bi hotla bi v isti reviji s sanjo bruhar, v temi tipa: kakšne kopalke nosiš in kako skrbiš za svoje lase....who gives a fuck?

 9. Anonimni pravi:
  14.7.11 ob 12.18

  tud maja je ista bruharca!
  sj res bols da ne daje izjav, ker do zdj se niti ena njena izjava ni dosegla iq sobne temperature!

 10. vaka vaka pravi:
  14.7.11 ob 13.15

  Verjetno nihče od vas še ni bil v njeni koži. Naenkrat ljudi več ne zanima pevsko ustvarjanje, ampak bolj "zgodbice" izza odra. Privatno življenje pa po mojem mnenju normalni ljudje ne izpostavljajo preveč, vsaj tisti, ki imajo kaj za pokazati. Osebki, ki so pogosto predmet te vrste medijev pa prevelikokrat žal res nimajo nič zanimivega za predstaviti. Maja ti kar poj in ustvarjaj, ostalo kar ni pomembno za ostale, pa naj ostane skrito. Če si v tem trenutku najbolj klikana oseba iz sveta glasbe v SLO, pač to pomeni tudi večje zanimanje medijev.

 11. hehe pravi:
  14.7.11 ob 14.37

  Prou predstavljam si grde bajse neizobražene iz revije Lea, kako jih boli, ko ne dosežejo svojega:) Bravo Majči!

 12. muuu pravi:
  14.7.11 ob 15.09

  ma že preveč vemo o njej. nej bo tiho še naprej.

 13. vili pravi:
  14.7.11 ob 21.54

  maja, maja, whot the f*** is maja

 14. Haha pravi:
  15.7.11 ob 11.44

  Slovenska medijska scena je gnila, še bolj je pa gnila slovenska glasbena scena, polna zavisti, podtikanj. Enkrat jih motijo hrvaški pevci, enkrat jih moti turbofolk, enkrat popstars produkti, ... nikoli, ampak res nikoli pa niso vsaj nekateri toliko samokritični, da bi jih zmotila lastna nesposobnost. In kot je videti je slovenska glasbena »elita« ponovno združila moči in se povezala s temnimi silami kot v primeru Saške Lendero in izkoristi vsak stik s slovenskimi mediji, da se mal »pokaka« po Maji Keuc. Če slišiš vsaj od ducata slovenskih muzičarov identični stavek kot ga je napisal Vili, ti je vse jasno. Upam, da bo Maji navkljub njeni mladosti uspelo prebrodit vso to drhal, ki se spotika ob njo. Lahko se pa gremo vsi skupaj tudi drugače, pa začnemo v istem stilu Majine domnevne prevzetnosti objavljat sezname najbolj zavistnih in nesposobnih slovenskih glasbenikov.

 15. miha pravi:
  15.7.11 ob 18.16

  ZA DOBRIM KONJEM SE VEDNO KADI!!!!!

 16. Anonimni pravi:
  15.7.11 ob 21.35

  Maja je pevka svetovnega kalibra in srčno upam, da bo čimprej sp*****a v tujino, da ne bomo še nje zakompleksal do amena. Končno ena pevka z glasom, stasom in samozavestjo, ki jo premore še kakih 5 slovencev, jaz še nisem bla tolk ponosna na koga od naših zahojencev. Maja, glavo gor, carica si v vseh pogledih

 17. Anonimni pravi:
  16.7.11 ob 07.54

  miha: kaj pa na asfaltu
  a ni maja kobila? ;)

 18. tia pravi:
  16.7.11 ob 14.20

  Pametna punca, ena tistih, ki jo rumenčki ne morejo pripravit do tega, da bi z njimi sklenila sporazum tako, kot ga imajo s številnimi drugimi. Ne daj se Maja, naj pljuvajo in se užaljeno mečejo po trepalnicah, jih bo že minilo. Ti samo sledi svojemu cilju, ne zmeni se za vse fovšljivce, ki ostajajo za tabo :))