Kvak.com

Maja Keuc in Anže Zalar - skupaj ali ne?

sobota, 16. julij 2011
Maja Keuc, Anže Zalar, Maestro
V zadnjih dneh so se v različnih medijih pojavile govorice, da se Maja Keuc in Anže Zalar ohlajata - v ljubezni, ki je vzniknila na Slovenija ima talent, seveda. Med njima naj bi prihajalo do nesoglasij, svoje pa naj bi delala tudi oddaljenost in prezaposlenost: on bo poletje preživel v Los Angelesu, ona pa v studiu in v Londonu. A Majina menedžerka Anina Sever vse skupaj zanika: "V teh govoricah ni niti trohice resnice. Maja in Anže se super razumeta in v njunem razmerju prav nič ne škripa. Vse te govorice Maja težko ignorira, a zaveda se, da se to ne dogaja le njej, temveč vsem umetnikom, ki so medijsko izpostavljeni. Morala se bo učvrstiti." (vir: Lady, zadovoljna.si)
Komentarji:
 1. tia pravi:
  16.7.11 ob 14.31

  No pa se je začelo... kanarčki vračajo udarec....poskusili bodo vse, da Maji zagrenijo življenje, koga briga kaj je res in kaj ne!

 2. Bernarda pravi:
  16.7.11 ob 16.18

  Maja, ne dopusti, da se ti kdor koli umešava v tvoje življenje, še najmanj pa ljudske govorice, ki je v njih toliko fovšije in zlobe. Prav imaš, da se ne odzivaš novinarjem in drugim njim podobnim, tvoje življenje je tvoje, sama veš do kje lahko greš in kaj je prav, da boš prišla do cilja, tAko pri petju, zasebnem življenju, študiju.... DRŽI SE!

 3. Ninja pravi:
  16.7.11 ob 17.50

  Tko al tko si Anže zasluži boljšo..tako ki ga bo mela res rada in ji nebo šlo samo za slavo in ugled..!!!!!

 4. Anonimni pravi:
  17.7.11 ob 17.59

  tečna k megla pa jo je v rit sunil

 5. alja pravi:
  4.8.11 ob 15.04

  A ONA JE ZDAJ UMETNICA?HALO?KAJ SE PA GRETE?
  TO DA PA MA ANŽE ZRAVN ŠE DRUGE PA ŽE ITAK VEMO!NJO MA PAČ TUD SAM ZA FUK.MALI JE ISTI K FOTR!!!

 6. Tjaša! pravi:
  3.9.11 ob 10.44

  Se strinjam s 'tia' .. Zdej ko je slavna pa vse, se je že začelo proti njej.. vse obrnete proti njej, vsaj kako lepo besedo bi ji lahka namenil.. ne pa da take oslarije pišete ;)