Kvak.com

Sandra Auer - dojenček jima je bil "usojen"

četrtek, 11. avgust 2011
Sandra Auer
Sandra Auer pravi, da se ji že sedaj vidi trebušček - z zaročencem Rokom otroka pričakujeta marca naslednje leto. O tem, kako se je zgodilo, pravi: "Odločila sva se, da bova poskusila, kaj nama bo prinesla usoda. Točno tako sva si rekla. Vedno sva bila zaščitena, in ko sva se odločila, sva poskusila samo enkrat. Takrat sem zanosila. Nisem človek, ki veliko načrtuje. Tako kot nekateri, ki si pripravijo načrt: najprej zgradimo hišo, nato gremo v posteljo, da naredimo otroka. Nisem tip dekleta, ki bi seksal, da bi naredil otroka. Zame je na prvem mestu to, da se to zgodi spontano, v znamenju ljubezni, in nato vse poteka tako, kot mora. V ponedeljek, ko sva izvedela, da bova dobila otroka, je Rok dobil redno službo. Vse se uredi in koščki se sestavijo."  (vir: Lea)
Komentarji:
 1. Striček Cviček pravi:
  11.8.11 ob 14.21

  Projekcija: ura 23 preč, vinjen možiček se strahoma vrača na domačijo. Pričaka ga 100 kg, zaripel obraz, v roki valjar avstrijskega porekla, viklerji v laseh, glasilke aktivne na 120 dcb ...

 2. kr ena pravi:
  11.8.11 ob 15.17

  sir lepo narezan na koščke

 3. haha pravi:
  11.8.11 ob 15.26

  Kaskaderja! Kdo drug bi pa po pičlih nekaj mesecih romantičnega spoznavanja še tako izzival usodo? :)
  Že res, da se koščki sestavijo, se pa lahko tudi hitro spet sesujejo, če svoje življenjske sestavljanke vsaj malo ne načrtuješ. Sicer pa srečno obema. Otrok ni hec.

 4. Katarina pravi:
  11.8.11 ob 21.01

  Mala, zaj boš pa res morala odrast... ali pa ata prosit za denar za varuško. Upam, da bo ono prvo. V vsakem primeru pa te bo otrok prizemljil. Vso srečo ti želim. Resno!

 5. Anonimni pravi:
  11.8.11 ob 21.40

  Otrok bo dobil otroka.

 6. mira pravi:
  11.8.11 ob 22.59

  ALI JE RES POTREBNO VSE DELITI Z VESOLNO SLOVENIJO.RES NE MOGOČE, DABI TAKO INTIMNE STVARI OSTALE ZA ŠTIRIMI STENAMI.LE ZAKAJ SE SANDRA TAKO IZPOSTAVLJA.ALI JE RES TAK UŽITEK BITI V RUMENEM TISKU.MORDA JE TO ZA DENAR?

 7. franci pravi:
  12.8.11 ob 14.08

  Opazil sem; ima mala usta...

 8. lola pravi:
  12.8.11 ob 19.44

  jaz sem tun noseča,zaljubljena pa tud nisva načrtovala a je ratalo,bom pa imela dvojčka in na svet bo prvi privekal fantek,potem pa še punčka.imena pa nisva še izbrala.naredila sva jih v avtu,če vas še kaj zanima vam lahko sporočim!

 9. grozni pravi:
  13.8.11 ob 10.32

  ja ni kaj lola si pač uspešna pri svojem delu.povej še če maš rada sir?

 10. mici pravi:
  14.8.11 ob 18.16

  SANDRA kje ti izgubila PAMET 11. Hudo pravi:
  17.11.11 ob 23.43

  Otrok ubogi, veliko sreče boš rabil s takšno patološko narcisoidno materjo. Nihče si ne zasluži takšnega nezrelega zmazka za starša.

 12. suzana pravi:
  23.11.11 ob 21.46

  sandra,veliko sreče na tvoji novi poti,postati mamica je nekaj naj lepšega v življenju!ne oziraj se na druge ljudi,kaj pišejo in te žalijo!bodi srečna .da lahko nosiš pod svojim srcem,nekaj tako lepegain ljubečega,kar ti bo v življenju dalo srečo!mislim,da ti ljudje ne privoščijo vsega tega in iz njih vre samo nevoščljivost!ljudje se spreminjamo in postajamo bolj modri in drugačni.Mladost je eno.jo uživamo.smo radovedni,spoznavamo ljudi,ki nas obkrožajo se jim prilagajamo,ko spoznamo,da smo drugačni nas ljudje pričnejo podcenjevati,čeprav ne poznajo našega srca in duše!sandra želim ti veliko sreče,ljubezni.zdravja in živi svoje življenje!neglede kaj je tvoj oče,si tudi ti probala narediti kar nekaj,kar drugi nebi!bodi ponosna!lp mama dveh sinov!