Kvak.com

RTV Slovenija: gledalci bodo sami izbrali, kaj želijo gledati

ponedeljek, 29. avgust 2011
RTV Slovenija, Bernarda Žarn, Seku M. Conde
RTV Slovenija bo v soboto, 3. septembra lansirala projekt TV Laboratorij, ki daje gledalcem možnost oceniti in glasovati za najboljšo pilotno oddajo. Predvajane vsebine bodo ovrednotili s pomočjo vprašalnika na posebni spletni strani tvlab.si. Ocene bodo upoštevane tudi v mednarodnem prostoru in bodo vplivale na ustvarjanje novih televizijskih formatov, saj gre za vseevropski projekt. Skozi sobotni večer bosta gledalce popeljala Bernarda Žarn in Seku M. Conde. (vir: rtvslo.si)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  29.8.11 ob 22.46

  dej tih bot idiotek "grozni"

 2. lady pravi:
  30.8.11 ob 15.42

  rezultati bodo porazni, zagotovo

 3. Anonimni pravi:
  30.8.11 ob 16.27

  ja "grozni", sej ni problema, kar glej Pop tv in A kanal in naj ti crkne še tista zadnja možganska celica, ki ti je ostala :*

 4. chico payo pravi:
  30.8.11 ob 16.30

  brez skrbi, gledalci že sedaj glasujemo in izbiramo kaj želimo gledat. indikatorju teh želja se reče gledanost programa.

 5. lucky pravi:
  1.9.11 ob 14.33

  Gledalce bi lahko vprašali za mnenje,kako ocenjujejo ponavljanja dvajset let starih tv dnevnikov,in kako oddaje,v katerih nastopa Košnikov ata.Manjka samo še ponovitev nekaj let starih vremenskih napovedi,po možnosti tiste z Miranom Trontljem,ki je zdaj na pop tv.Aja,pa še vesela novica,baje da boste za to sranje kmalu lahko plačevali že trinajst evrov na mesec.JUPI!