Irena Sirena

Kvak.com

Irena Sirena

irena sirena

torek, 14. januar 2014

Irena Sirena: Domen Valič - "šamarjev" se mu ne da več komentirati

Domen Valič,Irena Sirena
Domen Valič je pred dnevi poskrbel za precej razburjenja, potem ko je blogerka Irena Sirena opozorila na njegove odgovore o ženskih lastnostih v reviji Eva - igralec je namreč ob lastnosti "trmasta" odgovoril "šamar", ob "užaljeni" bi bil primeren "vzgojni šamar", ob "važni" pa "vzgojni šamar pa adijo". Čeprav se je najprej izmikal, češ da so bile izjave vzete iz konteksta in da se je seveda šalil, pa so pri zurnal24.si pikro pripomnili, da je kaj takega verjetno smešno le znanemu pretepaču Chrisu Brownu. Domnu se očitno z zadevo ne da več ukvarjati, saj je na novinarsko vprašanje o škandalčku odgovoril le: "Bil sem seznanjen z reakcijo na članek, vendar se mi zdi, da bi bilo še kaj komentirati brez veze." (vir: Irena Sirena, Slovenske novice, zurnal24.si) Več
nedelja, 13. oktober 2013

Irena Sirena: SoulGreg Artist - O Bog, to pa je zabaven videospot!

SoulGreg Artist,Smešni video posnetki
Blogerka Irena Sirena nas je opozorila na povsem bizaren videospot pevca, ki se predstavlja pod imenom SoulGreg Artist. Ta se v komadu O, Bog povej melodramatično sprašuje, zakaj so na svetu vojne in zakaj nam vlada denar, seveda s temu primernim patetičnim besedilom in zvrhano mero odrešeniškega poziranja.
Kliknite tukaj za ogled videa.
ponedeljek, 17. december 2012

Irena Sirena: Werner in Saša Lendero - osladno protestiranje za Slovenijo!

Dihamo za Slovenijo,SWAM,Saša Lendero,Werner,Miha Herzog,Irena Sirena
Kako veš, da je situacija v Sloveniji res kritična? Ko se na politično in gospodarsko situacijo ne odzivajo rockerji, temveč narodnjaki in zabavnjaki tipa Saša Lendero in Werner. Blogerka Irena Sirena izpostavlja najbolj osladne oblike protesta ... (vir: Irena Sirena)
Kliknite tukaj za ogled videa.
petek, 26. marec 2010

Irena Sirena: Ivana Šundov - sesljala zaradi preveč botoksa v ustnicah?

Ivana Šundov,Ivana Šundov Hojan,Irena Sirena
Ivana Šundov se je lansko leto še hvalila, da nikoli ni imela nobenega lepotnega posega, ob čemer je Irena Sirena umirala od smeha: "Če te ustnice niso videle nobene injekcije, potem sta dva poroda na njej očitno pustila doslej nezabeležen žabji efekt zaskočenosti v šobi." Ko pa je Ivana pred kratkim na ljubljanskem gradu vodila prireditev ob predstavitvi vrhunskih mobitelov, so novinarji o njej zapisali: "Opozorilo: preveč botoksa v ustnicah povzroča sesljanje. No, pa saj to je že izkusila na lastni koži." (vir: Nova, Story, Irena Sirena)

Več
četrtek, 29. oktober 2009

Irena Sirena: Supermodel Slovenije: resničnostni flop leta?

Supermodel Slovenije,Irena Sirena
Do sedaj še nismo našli zapisa o resničnostnem modelu Supermodel Slovenije, ki bi o oddaji povedal kaj dosti pozitivnega. Medtem ko se večina resničnostnih šovov pri nas 'prime', področja mode do sedaj Slovenija očitno ne zna kompetentno pokriti in narediti zanimivega za gledalce v stilu Tyre Banks. Šov, ki ga lahko spremljate na internetu, je v celoti spljuvala blogerka Irena sirena: " ... nepregledno dokumentaristično skropucalo, ki so ga spravili skupaj, je namreč povsem negledljivo (čeprav je treba priznati, da je po eni strani skoraj zabavno opazovati, kako je nekomu uspelo zadevo s takšnim potencialom gledljivosti spremeniti v najbolj dolgočasno oddajo na televiziji)." (vir: Irena sirena) Se strinjate z njeno oceno?
Kliknite tukaj za ogled videa.
sreda, 28. oktober 2009

Irena Sirena: Študija pokazala, da imajo moški raje normalne ženske kot suhe preklje

Irena Sirena,Zabavna znanost
V zadnjih letih se je med dekleti razpasla moda, da se tlačijo v obleke 'velikosti nula' oz. tako imenovani zloglasni 'size zero' (katera številka je to v Sloveniji, so se že pred časom pregovarjali na blogu Irena Sirena). Znanstveniki pa so sedaj pokazali, da se zde moškim privlačnejše ženske, ki nosijo normalne številke: "Pokazalo se je, da so ženske normalnih mer presojali kot bolj zdrave in posledično tudi kot privlačnejše kot njihove presuhe ali predebele vrstnice." Punce, ne pozabite torej, da pri izbiri samice (tako kot samca!) še vedno veljajo evolucijska načela izbire!
Več