Kvak.com

Iztok Hodnik

sobota, 13. avgust 2011

Iztok Hodnik: Kdo slovenskim estradnikom 'rihta' bele nasmehe?

Slovenska estrada,Nina Čelesnik,Jan Plestenjak,Iztok Hodnik,Laura Explosions,Lado Leskovar,Salome,Jure Košir
Med lepotnimi kirurgi sta prav zaradi svojih estradniških klientov pri nas najbolj znana doktorja Marijan Fabijan in Franci Planinšek. Med tistimi, ki so najbolj iskani zaradi svojih zobozdravniških storitvah, pa je zobozdravnica dr. Nina Čelesnik z Bleda. K njej redno hodi maneken Iztok Hodnik: "Moje plombe so vse bele, to je že obvezno, občasno pa mi Nina še malo pobeli zobe. S svojimi zobmi in sploh z zobozdravnico sem zelo zadovoljen!" Pri dr. Čelesnikovi pa so bili opaženi tudi že Jan Plestenjak, Jure Košir, Salome, Anže Kopitar, Lado Leskovar in Laura iz skupine Explosions. (vir: Nova)
Več
petek, 27. maj 2011

Maneken Iztok Hodnik in Sanja Grohar - razkrita simpatija v oddaji Riba na oko!

Iztok Hodnik,Sanja Grohar,Riba na oko
V oddaji Riba na oko je maneken Iztok Hodnik kot gostitelj razkril nekaj intimnega o eni od svojih gostij: Sanja Grohar je bila pred leti še v dolgoletni zvezi s prejšnjim fantom. A Iztok priznava, da sta si bila s Sanjo takrat zelo všeč kljub temu, da sta bila oba v zvezah in obojestranska naklonjenost se je stopnjevala v SMS dopisovanju. Tovrstno zapeljevanje je na koncu prekinil Sanjin takratni fant. (vir: Nova) Več
torek, 21. september 2010

Iztok Hodnik: Big Brother slavnih: notri gre nekdanji najstniški idol Rok Kosmač!

Big Brother slavnih,Rok Kosmač,Iztok Hodnik
Big Brother slavnih se začne že 3. oktobra, pa menda na Pro Plusu še vedno nimajo celotne zvezdniške ekipe. V medijih se že nekaj dni bolj piše kdo vse notri ne gre in zakaj, kot pa koga bomo gledalci tam videli. Zaenkrat sta potrjeni samo dve imeni, ki pa sta vse prej kot A-kategorije. Prvi je maneken Iztok Hodnik, drugi pa hripavi pevec Rok Kosmač. (vir: Nova, Žurnal) Dodano 27/09/2010: Iztok Hodnik zanikal sodelovanje v BB, povedal pa, da je res šel na sestanek z ustvarjalci oddaje.
Več