Kvak.com

katarinakresal.si

sreda, 8. december 2010

Katarinakresalsi: Katarina Kresal: "Nimam težav z mamili"

Katarina Kresal
Že nekaj časa se šušlja, da naj bi Katarina Kresal s kokainom overdozirala in da je bila zaradi tega prepeljana in zdravljena v Kliničnem centru. Predsednica stranke LDS, ki je bila v zadnjem letu bolj ali manj osrednja figura mnogih velikih škandalov, namige o težavah z mamili zavrača: "V odgovorih na novinarska vprašanja sem že večkrat odločno zavrnila kakršnekoli probleme z mamili. Kljub temu se govorice vztrajno širijo naprej in so tudi že našle pot v nekatere medije. Da bo povsem jasno, kaj je res in kaj je laž, sem zaprosila Klinični center, da pregleda evidence in mi izda potrdilo o vseh mojih obiskih Kliničnega centra." Kliknite tukaj za potrdilo. (vir: katarinakresal.si, lds.si, 24ur.com)
Kliknite tukaj za ogled videa.
četrtek, 11. marec 2010

Katarinakresalsi: Katarina Kresal si je postavila lastno spletno stran, na kateri obračunava s številnimi aferami, v katere je vpletena

Katarina Kresal,Kresnice,katarinakresal.si
Katarina Kresal je bila v zadnjem času vpletena v toliko afer, da si je postavila kar svojo spletno stran, preko katere namerava javnosti 'osvetljevati resnico'. Stran se namreč imenuje 'Kresnice' in nastopa s sloganom 'osvetljene resnice', na njej pa vas menda - tako trdi Kresalova - čaka resnica in nič drugega kot resnica o aferah v zvezi s prostori Nacionalnega preiskovalnega urada, bulmastifi in primerom Sašo Baričevič itd, umazano perilo pa se grafično pere in suši kar med obešenimi tangicami in modrčki. Boste Kresalovi sedaj kaj bolj verjeli?
Več