Kvak.com

Mateja Ropoša

nedelja, 10. avgust 2014

Mateja Roposa: Znane Slovenke - tako seksi in simpatične, pa samske

Tanja Žagar,Danica Lovenjak,Špela Grošelj,Daša Podržaj,Mateja Ropoša,Špela Jereb,Nina Pušlar
Kar nekaj znanih Slovenk kar ne more in ne more najti gospoda Ta Pravega:

- Tanja Žagar (na sliki) se je že lepo število let nazaj razšla s kolegom glasbenikom, s katerim je preživela dolgo obdobje. Lady Žaga je vse od takrat samska, čeprav priznava, da se ji je že zgodila kakšna poletna romanca, viri pa vedo povedati tudi, da to še ne pomeni, da je ves čas v celibatu.

- Danica Lovenjak slovi po svojih buhtečih oblinah, ki pa očitno še niso našle nekoga, ki bi jih gnetel do konca življenja.
 

- Špela Grošelj je bila že večkrat zaročena, a do usodnega da na koncu nikoli ni prišlo. Trenutno ljubezni niti ne išče, malo za hec pa se poigrava celo z mislijo, da bi šla med nune.

- Po mikro zakonu z Rajkom Hrvatičev, Daša Podržaj še ni našla moškega, s katerim bi se želela ustaliti. Tako manekenka pravi, da je trenutno edini moški v njenem življenju sinček Kris in da ne bo nič narobe, če bo tako nekaj časa ostalo.
 

- Mateja Ropoša je novinarka Pop Ina, ki je že dolgo samska. Vmes se je poročalo le o njeni ekspresni romanci s Timom Koresom, pri tem pa je tudi ostalo. 

- Ana Marija Mitič je mega duhovita, a priznava, da očitno privlači le "čustvene kriplje", iz preteklih razmerij pa se je vsaj naučila, da mora sebe vedno dati na prvo mesto in da tisti, ki z njo ne dela lepo, lahko odide. 

- Špela Jereb je hudo seksi in se naokoli pojavlja z moškim ... ki pa je le njen prijatelj.

- Nina Pušlar je samska šele nekaj mesecev. Glede na število moških oboževalcev, pa je vprašanje, koliko časa bo tako tudi ostalo ... ali pa bo šla po poti zgoraj naštetih kolegic?

(vir: zurnal24.si, Svet24)
Več
četrtek, 12. julij 2012

Mateja Roposa: Tim Kores (In&Out) - ujet z novinarko Pop Ina!

Tim Kores,IN&OUT,In&Out,Mateja Ropoša,Pop In,X Factor
Tim Kores je zagotovo najbolj popularni član skupine In&Out, ustvarjene v oddaji X Factor, za katerim vzdihujejo mnoge najstnice. Najstniški idol pa si je na nedavni zabavi poiskal precej starejšo žensko - srečnica je bila Mateja Ropoša, novinarka Pop Ina. Mateja romanco za eno noč priznava, a tudi poudarja, da se s Timom ne dobiva: "Nič ni na tem, sva vsak v svojem svetu. Na tisti zabavi sva se pač imela malo lepo, vendar ne izključujem nobenih možnosti, saj se vedno ravnam po načelu 'Nikoli ne reči nikoli'. Oba sva zelo zaposlena, zato zaenkrat ne razmišljam o tem." (vir: zurnal24.si) Več