Kvak.com

Miran Pavlin

četrtek, 18. julij 2013

Miran Pavlin: Damjan Damjanovič in Nina Ivanič branita Janšo

Damjan Damjanovič,Nina Ivanič,Janez Janša
Zbor za republiko je evropskim inštitucijam poslal pismo z naslovom Slovenija - spet montirani procesi, ki je nastalo po obsodbi Janeza Janše v aferi Patria. Pismo je podpisalo mnogo ljudi, tudi znanih Slovencev, med estradniki na primer Damjan Damjanovič in igralka Nina Ivanič. Slednja je mnenja, da je "obsodba opozicijskega voditelja v ljudeh poleg ogorčenja vzbudila tudi strah, saj se upravičeno sprašujejo, kdo bo naslednji na vrsti." PIsmo so podpisali še Ivo Ban, Bine Matoh, Roman Končar, pisatelja Boris Pahor in Alojz Rebula ter nekdanja nogometaša Miran Pavlin in Mladen Rudonja.  (vir: Slovenske novice) Več
torek, 3. november 2009

Ilegalne športne stavnice: Nastja Čeh naj bi poleg dveh zarubljenih hiš izgubil še stanovanje, sta v lažiranje tekem vpletena Miran Pavlin in Amir Karič?

Nastja Čeh,Nogomet,Miran Pavlin,Amir Karić
Pozareport.si zopet poroča o ilegalnih nogometnih stavnicah, ki uničujejo slovenski nogomet. Nekdanji reprezentant Nastja Čeh naj bi imel zarubljeni dve hiši, v eni od njih sta živela njegova starša, sedaj pa naj bi izgubil še stanovanje ter se povrhu vsega še razšel z ženo. Sicer pa je Ekipa v zadnji številki objavila zgovorno sliko s tekme na štadionu ZŠD v Spodnji Šiški, kjer so navijači razprostrli ogromen plakat z napisom "Pajo in Kara, ali sta za to tekmo tudi stave igrala?!" Pajo in Kara naj bi bila Miran Pavlin in Amir Karić, "ki zdaj brcata za Koper, ljudski glas pa ju nenehno povezuje z nogometnimi stavami in lažiranjem tekem v slovenski prvi lig. Spomnimo: obrambnemu igralcu Kariću je pred leti v Mariboru celo zgorel luksuzni mercedes, kar naj bi bilo povezano z denarjem iz stavnic", še poroča Požar.
Več