Kvak.com

Radio Center

sreda, 13. maj 2015

Radio Center: Tako je Željkič motiviral Bayern proti Barceloni!

Smešni video posnetki,Željkić
Željkić je pred tekmo Bayern Barcelona želel na poseben način motivirati nogometaše Bayerna. (vir: Radio Center
Kliknite tukaj za ogled videa.
petek, 16. januar 2015

Radio Center: Željkić je Petru našel punco!

Radio Center,Željkić
Peter z oglasom išče punco, s katero se je spogledoval na mestnem avtobusu v Ljubljani in zgodbo so ta teden pograbili praktično vsi pomembnejši slovenski mediji. Željkić je to punco "našel"! (vir: Radio Center)
Kliknite tukaj za ogled videa.
ponedeljek, 13. oktober 2014

Radio Center: Ko Maja Keuc odpoje navodila za uporabo hladilnika

Maja Keuc,Radio Center
Začela se je nova sezona šova Slovenija ima talent. Željkić z Radia Center trdi, da so res talentirani tisti pevci, ki pojejo tako dobro, da se človek naježi tudi, če odpojejo suhoparna navodila. Da bi to dokazal, je povabil v studio Majo Keuc. Dal ji je navodila za uporabo hladilnika in instrumental od Emelie Sande. In nastalo je tole … (vir: Radio Center, YouTube)
Kliknite tukaj za ogled videa.
četrtek, 4. september 2014

Radio Center: Ko gre Karl Erjavec na tečaj angleščine

Karl Erjavec,Radio Center
Karl Erjavec morda obvlada francoščino, a je dejstvo, da angleščina ni njegova močna točka. Željkič iz Radia Center se je zato odločil, da odhajajočemu zunanjemu ministru naredi usluga in ga je vpisal na tečaj angleščine. vir: Radio Center)
Kliknite tukaj za ogled videa.
ponedeljek, 6. junij 2011

Radio Center: Marko Potrč - užaljeni voditelj zapustil že tretji radio

Marko Potrč,Radio 1
Marko Potrč že po letu in pol zapušča Radio 1. Odhod naj bi bil posledica konflikta z lastnikom radijske mreže Infonet Leom Oblakom - ta je voditelju napisal opozorilno pismo, naj se drži pravil radijskega vodenja in moderiranja, ki na Radio 1 veljajo, užaljeni Potrč pa je odpisal, da je v tem primeru bolje, če se sporazumno razidejo. Oblak naj bi bil menda tudi edini, ki je voditelju službo ponudil, potem ko je ta pred dvema letoma zapustil Svet na Kanalu A. Pred tem je Potrč zapustil že Radio Center in Radio City. Viri iz Radia 1 pa poročajo tudi, da Marko oddaja "neko čudno energijo, ki moteče deluje na sodelavce, tudi če ne počne nič narobe." (vir: pozareport.si) Več
sreda, 10. marec 2010

Radio Center: Viktorji 2009: znani so nominiranci

Viktorji,Akademija Viktor
Viktorji za medijske dosežke v letu 2009 bodo podeljeni 20. marca v Cankarjevem domu, od danes pa so znani nominiranci. V strokovnih kategorijah so ti naslednji: Slavko Bobovnik, Manica Janežič Ambrožič, Darja Zgonc (voditelj informativne oddaje), 24 ur, Dnevnik in Odmevi (informativna oddaja), Lado Bizovičar, Sašo Hribar in Jurij Zrnec (voditelj zabavne oddaje), As ti tud not padu?!, Čez planke in Hri-bar (zabavna oddaja), Jure Bračko, Sekumady Condé in Ula Furlan (obetavna medijska osebnost). Nominiranci za viktorje popularnosti pa so: Sašo Hribar, Boštjan Romih in Jurij Zrnec (TV-osebnost), As ti tud not padu?!, Avantura in Na zdravje! (TV-oddaja), Radio Center, Radio Hit in Radio 1 (radijska postaja), Denis Avdić, Birko in Bruno in Giordano (radijska osebnost) ter Jan Plestenjak, Siddharta in Marko Vozelj (glasbeni izvajalec) (vir: viktorji.si) Več