Kvak.com

Skupina Gadi

nedelja, 8. junij 2014

Skupina Gadi: Video: tako sta se poročila Anže Zavrl in Tina Vunjak

Anže Zavrl,Skupina Gadi,Tina:Vunjak
Anže Zavrl iz Skupine Gadi in Tina Vunjak, hčerka pokojnega Brendija, sta se poročila po nekajmesečni romanci, na poti pa je tudi dojenček. Video z utrinki poročnega dne mladoporočencev je sedaj tudi javno objavljen. (vir: Vimeo)
Kliknite tukaj za ogled videa.
torek, 18. februar 2014

Skupina Gadi: Bodo Gadi dohiteli Modrijane?

Skupina Gadi,Modrijani,Malo, malo še,Ti, moja rožica
Modrijani so zadnjih nekaj let absolutni kralji slovenskih odrov, njihova največja konkurenca pa so Skupina Gadi. In vse kaže, da bodo fantje Modrijanom kmalu dihali za ovratnik. Njihov največji hit Malo, malo še, je namreč na YouTubu že presegel milijon ogledov. Ali jih bodo dosegli dva milijona, kot jih ima že skoraj ponarodela Ti, moja rožica, pa bo pokazal čas ...  (vir: Slovenske novice)
Kliknite tukaj za ogled videa.
ponedeljek, 28. oktober 2013

Skupina Gadi priredili pesem Tine Maze

Skupina Gadi,Daj mi daj mi daj,Tina Maze,Raay Matjaž Jelen,My Way Is My Decision
Tina Maze je lansko leto posnela pesem My Way Is My Decision, s katero je še dodatno zaznamovala svojo mega uspešno sezono 2012/2013. Takrat je bila pesem posneta le v angleščini, saj zaradi Tininega natrpanega urnika ni bilo časa, da bi jo posneli še v slovenščini, letos pa sta se producenta Raay in Matjaž Jelen odločila še za slovensko priredbo, ki jo je posnela Skupina Gadi. My Way Is My Decision je tako postala polka Daj mi daj mi daj. (vir: Story)
Kliknite tukaj za ogled videa.
sreda, 23. oktober 2013

Skupina Gadi - izigrani v Avdićevi oddaji?

Skupina Gadi,Modrijani,Noč Modrijanov
Fantje iz Skupine Gadi so prejšnji teden v jutranji radijski oddaji Denisa Avdića dali izjavo, da jim gredo konkurenčni Modrijani "na k***c". Denis Avdić je znan po tem, da zna iz svojih gostov izvabiti marsikaj, a fantje danes izjavo obžalujejo. Pevec Anže Zavrl je komentiral: "David je izrekel to v šali, izpadlo pa je, kot da se delamo norca. To je bleknil zelo nerodno, predvsem zaradi humorja, niti slučajno ni bilo mišljeno kot kritika." Sicer pa Gadje Modrijanov ne doživljajo kot rivalov, temveč kot kolege, navsezadnje pa bodo nastopili tudi kot gostje na Noči Modrijanov. (vir: Nova) Več
sreda, 16. oktober 2013

Skupina Gadi - Modrijani jim gredo "na k***c"

Modrijani,Skupina Gadi,Denis Avdić
Tako kot je nekoč vladalo rivalstvo med Avseniki in Lojzetom Slakom, so danes mega priljubljeni Skupina Gadi in Modrijani. Slednji v priljubljenosti trenutno zagotovo prednjačijo. Ko je Denis Avdić Gade povabil v svojo radijsko oddajo in jih vprašal, kaj menijo o Modrijanih, so fantje po nekaj sekundah premisleka precej nedvoumno odgovorili: "Na k***c nam grejo!"  (vir: Slovenske novice) Več