Kvak.com

TimeToTime

četrtek, 20. januar 2011

Timetotime: Ema 2011: znani vsi povabljeni nastopajoči!

Ema,Ema 2011,Tabu,Maja Keuc,TimeToTime,Omar Naber,April;Feliks Langus,Leeloojamais,Nina Pušlar,Rock Partyzani,Sylvain,Mike Vale,Hannah Mancini
Ema 2011 bo letos 27. februarja, znani pa so tudi povabljeni nastopajoči. Ti so (po abecednem redu): April, Feliks Langus, LeeLooJamais, Maja Keuc, Nina Pušlar, Omar Naber, Rock Partyzani, Sylvain & Mike Vale feat. Hannah Mancini, Tabu, TimetoTime. Tekmovanje za izbor slovenskega predstavnika evrovizijske popevke bo tokrat prvič potekalo po povsem novem sistemu: skladbe povabljenih izvajalcev bo najprej ocenila strokovna komisija, ključni za zmago pa bodo telefonsko glasovi gledalcev in poslušalcev. Zmagovalna skladba nas bo maja letos zastopala v nemškem Düsseldorfu. (vir: rtvslo.si)
Več
torek, 18. januar 2011

Timetotime: Perpetuum Jazzile: umetniški vodja Tomaž Kozlevčar zapustil skupino!

Perpetuum Jazzile,Tomaž Kozlevčar,Nino Kozlevčar,Samo Kozlevčar,TimeToTime
"Amaterizem ni več kos profesionalnim rezultatom", je izjavil Tomaž Kozlevčar kot razlog, zakaj po desetih letih uspešnega ustvarjanja doma in v tujini ne bo več umetniški vodja skupine: "Kar se tiče snemalnega in koncertnega dogajanja pri nas, postaja število koncertov preveliko, da bi to ljudje zmogli in še vedno našli dovolj zadovoljstva ter veselja. Priprave za koncert s 54-člansko zasedbo so izjemne in jih ne morem primerjati z ničimer - ne v Sloveniji ne v tujini. Z malimi ekipami sem bil temu modro kos, z veliko ekipo očitno temu ne znamo biti modro kos." Kozlevčar se bo s sinovoma Ninom in Samom sedaj posvečal skupini TimeToTime, ki bo nastopila tudi na letošnji Emi. Na uradni spletni strani PJ v izjavi za javnost pravijo, da je razlog za spremembo potreba po reorganizaciji; Tomažu so za vodstvo v zadnjem desetletju hvaležni, za leto 2011 pa načrtujejo mednarodno turnejo, izdajo DVD-ja in novih singlov, vključno z Avsenikovim venčkom (glejte posnetek spodaj). (vir: Nova, perpetuumjazzile.si)
Kliknite tukaj za ogled videa.